Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti miben érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekvinitus kérdése:

Lányok ti miben érzitek szexisebbnek magatokat egy szuper kicsi bugyiban vagy harisnyanadrágban bugyi nélkűl?

Figyelt kérdés

2015. febr. 22. 13:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Látod ezzel a válaszoddal is csak megerősíted hogy zaklatott, feszült magányos lány vagy. Szóval bugyi vagy harisnyanadrág?
2015. márc. 2. 21:59
 22/28 anonim ***** válasza:
76%
A zaklatott, szomorú, magányos lányok nem hordanak ilyen ruhaneműt. Ezt nem tudtad, te beteg állat?!
2015. márc. 2. 22:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Volt már "harisnyaőrült" barátom, évekig együtt voltunk. Ha elfogadod, és tudod "hasznáni", illetve tudsz vele jó értelemben "élni" akkor semmi baj nincs ezzel - nagyobb baj ne legyen. Nem tartom perverziónak.
2015. márc. 3. 10:41
 24/28 A kérdező kommentje:

Zaklatott lányok nem hordanak bugyit meg harisnyanadrágot?

Akkor miben jártok kedves 22-es? Szoknya alatt semmi, meg nadrág alatt semmi viseletben? Nem hangzik rosszul ez sem de nem hinném hogy minden magányos lány így öltözik! Egyébként te mitöl vagy ilyen ideges ha nem az egyedülléttöl? Megbántott valaki vagy valami kudarc élmény gyötör?

23-as választ is köszönöm, végre ismét egy pozitív válasz!

Látod 22-eske, így kell szépen válaszolni egy kérdésre!

2015. márc. 3. 16:49
 25/28 anonim ***** válasza:
A legelső kérdésedre, amit láttam tőled, te beteg, perverz, állat, arra én is normális választ adtam. De a 12. ilyen fa.szverős kérdésednél már elborul az agyam, hogy szabadon mászkálnak ilyen "emberek", mint te, és hogy tényleg van ilyen, aki arra élvez, hogy arról beszél/ír/olvas, hogy egy nő milyen ruhadarabokat vesz fel - vagy éppen milyet nem. És még felteheted nekem 6szor a kérdést, hogy mit hordok, vagy mit viselek szívesebben: nem fogok rá válaszolni. És biztosan azért nem, mert egy zaklatott, szomorú, magányos nő vagyok :D
2015. márc. 3. 19:58
 26/28 A kérdező kommentje:

Hogy te milyen morcos vagy! De rendben! Tőled nem kérdezem mégegyszer hogy mit viselsz a szoknyád alatt! Viszont arra kíváncsi lennék hogy nézel ki! Szépnek tartod magad? Azt már megfigyeltem hogy nagyon sok magányos szép nő van, és még több aki páros magányban szenved -ez még rosszabb mint az előbbi-. Meggőződésem hogy sokkal több szép/szépséges lány nő szenved az egyedülléttől mint azt az emberek nagy többsége gondolná.

Te is közéjük tartozol?

2015. márc. 3. 20:54
 27/28 A kérdező kommentje:
Most meg nem válaszol 25-öske. Egyszer dühös, utána meg megsértődik. Nagyon érzékeny lekületű lehet. A kedvenc virága meg biztos a nárcisz mivel ő és a virág, kifejezetten hasonló személyiség jegyekkel rendelkeznek.
2015. márc. 4. 14:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Snowpanther: mit akarsz hallani? Kérdezz - válaszolok, de bocsi, nem ismerkedem senkivel.
2015. márc. 9. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!