Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekvinitus kérdése:
Lányok ti miben érzitek szexisebbnek magatokat egy szuper
kicsi bugyiban vagy harisnyanadrágban bugyi nélkűl?
11/28 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Köszönöm hogy megerősítetted a véleményemet, nem értem ezt az erős ellenállást a bugyi nélküli harisnyanadrággal a lányok részéről, jó tudni hogy vannak ilyen extravagáns világnézetű lányok akik elfogadják, sőt kifejezetten szeretik ezt a ultra szexis viseletet.
Szerintem nincs erős ellenállás, legfeljebb az, hogy aki még nem próbálta, az nem tudja, hogy így sokkal kényelmesebb.
Egyébként nem vagyok egyátalán extravagáns világnézetű, szeretek divtosan öltözködni, és figyelek a külsőmre: ennyi. Volt már harisnyamániás barátom, tudtam, hogy neki ez sokat jelent, ezért megtettem. Azt szoktam erre mondani, hogy mindenkinek van valami "gyengéje" (vagy dilije). Helyén kell kezelni, nagyobb baj ne legyen!
Az ultra szexi azért nekem egészen máshol kezdődik!
2015. febr. 26. 08:56
13/28 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es! Elovastam néhányszor a válaszod és mindig melegem lesz tőle. Az hogy valakinek ilyen természetes a bugyi nélküli harisnyanadrág az nagyon szokatlan mert azok a lányok akiket ismertem, ismerek mind idegenkedik, többen kifejezetten utálják így viselni ezt a néhány grammos ruhadarabot aminél- nekem legalábbis- nincs érzékibb fehérnemú. Te azt írod mást jelent neked az ultra szexy, máshol kezdődik. Nekem itt végződik ha valaki így öltözik. Nekem ez a vágykeltő erő non plusz ultrája. Apokaliptikus hatással van rám ha egy lány leveszi a szoknyáját és egy néhány denes, a combok között csak egy vékony varrással összeillesztett harisnyanadrág van rajta. Más semmi. Nekem ez a gyengém, dilim, őrűltségem mindegy minek nevezzük.
Te perverz idióta, aki a női ruhaneműkről való beszélgetésre veri a farkát, már hányok tőled, komolyan!
2015. márc. 1. 23:05
15/28 A kérdező kommentje:
14-es kultúrált válaszodban elfelejtetted megírni melyik nem képviselője vagy, és az életkorodról sem ártana tájékoztatni!
Már miért kellene megírnom, hogy melyik nemhez és milyen életkorba tartozom? Te talán kiírtad ezeket az információkat magadról?
2015. márc. 2. 08:47
17/28 A kérdező kommentje:
37 éves vagyok és hímnemű. Várom a te adataidat!
25 éves nő, de tök mindegy, mit írok, mert már egy másik aberrált kérdésednél kifejtetted, hogy én férfi vagyok, úgyhogy felteszem, most is mindjárt elkezdesz győzködni róla :D Beteg idióta vagy, aki arra veri a fa.szát, ha kap egy számára megfelelő választ a kérdésére - ha meg nem kap, akkor mindenkit próbál meggyőzni az ő igazáról. Komoly mentális problémád van, de látom, ezzel nem vagy tisztában. Sajnálom a környezetedben élőket - és az itteni felhasználókat is, hogy minden áldott nap bele kell ütközni egy általad feltett kérdésbe. A gyomrom felfordul tőled és attól, ha magam elé képzellek, miközben gúvadt szemekkel lesed az érkező válaszokat és markolászod a pö.csödet.
2015. márc. 2. 19:34
19/28 A kérdező kommentje:
Jó nagy terjedelmes fantáziád van. Hogy miket képzelődsz te rólam! Nem vagy te véletlenül egy kissé magányos? Pedig 25 év az nagyon szép kor nem kellene párkapcsolatban élned a szorongató magánnyal! Egyébként mi a véleményed a kérdésről? A pici bugyid vagy a harisnyanadrágod bugyi nélkül viselve hoz erotikusabb hangulatba?
Nem vagy semmi, hogy 4-5 mondat alapján te már megállapítottad, hogy én magányos vagyok :D Király vagy.
Az hoz erotikus hangulatba, ahogy elképzelem, amint elkap téged egy csoport férfi és úgy megvernek, hogy eszedbe nem jutna soha többé ide feljönni és ilyen kérdéseket feltenni.
2015. márc. 2. 21:39
Kapcsolódó kérdések: