Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy normális lány lefekszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális lány lefekszik valakivel az első randin?

Figyelt kérdés
20/L

2015. febr. 22. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem
2015. febr. 22. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Most magadat vonod kétségbe?

2015. febr. 22. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha a lány az első randi alkalmával erőltetné, hogy menjek fel hozzá, és ott már közvetlenül le is feküdnénk, nem mondom, hogy elutasítanám, mert nem, de nem valószínű, hogy onnantól keresném még.
2015. febr. 22. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 22. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően az első randi az ismerkedésről szólna... de ha már előtte is ismertétek egymást, és mindkettőtök részéről megvan a kémia, miért ne?
2015. febr. 22. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 22. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
attól függ sztem, h milyen régóta ismered a randi előtt, én pl. lefeküdtem egy lánnyal elsőn, de ez miatt nem tartom nem normálisnak
2015. febr. 22. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Lefeküdhet. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2015. febr. 23. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Megtörténik ez mással is szerintem.Mindennek megvan az oka.
2015. febr. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!