Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony fiúk tényleg inkább többségben vannak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy most a környezetemben inkább (több) alacsonyabb fiú van, mint én. Magas fiúk nem sokan vannak. Persze ezt csak tapasztalatból mondom, tehát csak körülöttem. Nálatok hogy van ez? Én 175 cm magas lány vagyok, kevés a magas, aki úgy illene hozzám.:) 15/L2015. febr. 21. 22:10
11/18 anonim válasza:
Szerintem sokkal több az alacsonyabb férfi. (183cm F)
12/18 A kérdező kommentje:
Kivève te, 11-es. :D
2015. febr. 21. 22:23
13/18 anonim válasza:
Csak körülötted, ja!
Felénk több a magas, mellesleg én is közel 190 centi vagyok.
14/18 TallandThin Boy válasza:
Én elég sok magas férfit látok még magamon kívül. 15 évesen egyébként még én sem voltam óriás, lehettem vagy 185 cm. Persze ez sem kevés, de azóta nőttem még 7-et. Na szóval arra akartam utalni, hogy a korodbeli fiúk még simán nőhetnek.
15/18 A kérdező kommentje:
Hát remélem..:))
2015. febr. 21. 22:31
16/18 anonim válasza:
én 193 cm vagyok és az egyik osztálytársam egy fejjel magasabb nálam :DD, a többi meg törpe. 18/F.
17/18 anonim válasza:
Szerintem sok alacsony is van, csak nem veszitek őket észre a szintkülönbség miatt. XD
18/18 A kérdező kommentje:
:PP
2015. febr. 25. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!