Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kövér, alacsony, nem jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér, alacsony, nem jó képű pasiként van esélyem magas, formás, szép arcú lányt találnom?

Figyelt kérdés
Vonzanak a magas 175 cm körüli jó alakú szép arcú nők. Én 160 centi vagyok mellé 120 kiló és az arcom, hát nem szép szerintem. Ettől még lehet ilyen barátnőm? Sajnos csak az ilyen nők vonzanak, de ettől ugye lesz esélyem? Remélem rám talál egyszer a szerelem és boldogan élhetek vele.
2015. febr. 21. 12:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem hiszem mint ahogy nekem magas, jó alakù, DE csùnya arcù nőként sincs esélyem egy magas, izmos, jóképű, rendes, gazdag pasit találni illetve találni lehet de az életbe nem jönne össze velem...

Adj lejjebb illetve ne, próbáld kihozni magadból a maximumot és legyél boldog! Pont egyik nap láttam egy szegényke iszonyù csùnya nőt, akkor futott végig az agyamon h lehet neki a legszebb lelke a világon az életbe nem kellene annak a pasinak akinek még én sem kellek, nyilván beteg mert tényleg torz volt szegény...

2015. máj. 31. 19:00
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, gondolom megsértődnél, ha felszínesnek hívnálak, de ha rákérdezek, miért csak szép lány jó neked, mit felelsz? Persze, hogy mindannyian olyat keresünk, aki tetszik nekünk, de ha te azt mondod, egy kevésbé szerencsés kinézetű lány már nem kell és nem tudna érdekelni, akkor téged mégis miért kéne bárkinek elfogadnia olyannak amilyen vagy? És ha autóbalesetben egészséges marad, de az arca sérülés miatt már nem lesz gyönyörű, eldobnád őt? Mert ha igen, a baj nem az, hogy kövér és alacsony vagy ahogy írod, és hogy nem vagy jóképű, hanem hogy sekélyes és pöcś vagy. Én örülök neki, amikor mások is dicsérik és mások is olyan szépnek látják a barátnőm mint én, de ha balesete lenne és már kívülről nem lenne olyan dekoratív, akkor se hagynám el, ahogy ugyanúgy összejöttünk volna ha már a megismerkedésünk előtt sérült volna. Mert volt és biztos lenne is más nő, de vele érzem igazán összhangban magam.

Ha tehát igazán hasznos, használható tanácsot akarsz, akkor soha ne mondd el egy veled egyáltalán szóba álló lánynak, hogy mi számodra a legfontosabb benne.

2015. máj. 31. 19:03
 23/23 anonim ***** válasza:

A szépség relatív, mint minden ebben az életben.

Fontos a belső érték, talán a legfontosabb, de... tudod, a külső megfog,a belső megtart!

Ha esetleg nincs ami megfogjon, attól még lehet ami megtartson.... lehet ?

2015. máj. 31. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!