Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kövér, alacsony, nem jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér, alacsony, nem jó képű pasiként van esélyem magas, formás, szép arcú lányt találnom?

Figyelt kérdés
Vonzanak a magas 175 cm körüli jó alakú szép arcú nők. Én 160 centi vagyok mellé 120 kiló és az arcom, hát nem szép szerintem. Ettől még lehet ilyen barátnőm? Sajnos csak az ilyen nők vonzanak, de ettől ugye lesz esélyem? Remélem rám talál egyszer a szerelem és boldogan élhetek vele.
2015. febr. 21. 12:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Azt is nézem, de kell az is, hogy szép formás és magas legyen. Nem tehetek róla ilyenek a gyengéim. Esetleg, ha megsajnálna valaki és elfogad az nagyon jól esne.
2015. febr. 23. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Komoly? :D Te akarnál olyan nőt, aki azért van veled, mert SAJNÁL? :DD
2015. febr. 23. 21:44
 13/23 anonim ***** válasza:

"kell az is, hogy szép formás és magas legyen."

Fogadd el, hogy a nőknek is KELL az, hogy a pasi kinézzen valahogy, és ne egy gnóm legyen, már bocs.

Magadhoz valót keress...

2015. febr. 23. 21:55
 14/23 A kérdező kommentje:
De én ilyen nőt szeretnék. Fáj a kicsi szívem, hogy nem találok ilyen lányt. :( Úgy szeretném, ha lenne megadnék neki minden jót, angyalnak tekinteném, lehoznám a csillagokat is neki. Gyakran a párnámat, takarómat ölelgetem, és elképzelem magam mellé és néha sírok magamba, mert nem találtam még meg.
2015. febr. 23. 22:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Te szerencsétlen kövérgyűlölő kretén... Menjél, rúgjál fel egy kövér embert inkább, és hagyjál minket az idióta, komplexusos álkérdéseddel a fenébe.
2015. febr. 23. 23:58
 16/23 A kérdező kommentje:
Mi a bajod? Nem utálom kövéreket én is az vagyok sajnos. Ez nem egy álkérdés én ezt komolyan kérdezem. Nem tudom honnan veszed ezt.
2015. febr. 24. 22:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
trollkérdés vegyétek már észre :D amúgy annak nem rossz
2015. márc. 4. 22:59
 18/23 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:

Nem kerdezni kell, hanem cselekedni.Menj el Minden hetvegen valahova(csajozni),10perce egy mackos tipusu sracnak irtam pozitiv dolgokat rola,es nekik is ajanlottam az Amerikai pite egyik reszet,amelyikben egy dagadt fekete srac felszed egy gyonyoru"szoke lanyt,a lany alacsonyabb Nala,de a srac dagadt.Add magad es probalj felszedni csajokat,az egyik csak bejon.

UI:En egy tenyleg jokepu"vekony srac vagyok,de felenk vagyok es ezert ritkan van no"m,es egyejszakas egyaltalan nincs.Ne busulj,csak add magad es legyel udvarias,megerto".

2015. márc. 4. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Fáj a kicsi szívem"

A "kicsi" szíved attól fáj, hogy dupla annyi kiló vagy, mint kéne :D

2015. márc. 4. 23:10
 20/23 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Azert legyel turelmes,de kezdemenyezz amikor kedved tartja.Sok lany nem foglalkozik azzal,hogy vekony a srac,vagy nem,az a lenyeg hogy Jo tarsasag legyel,es tedd magad oda a szexben.
2015. márc. 4. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!