Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér, alacsony, nem jó képű pasiként van esélyem magas, formás, szép arcú lányt találnom?
"kell az is, hogy szép formás és magas legyen."
Fogadd el, hogy a nőknek is KELL az, hogy a pasi kinézzen valahogy, és ne egy gnóm legyen, már bocs.
Magadhoz valót keress...
Nem kerdezni kell, hanem cselekedni.Menj el Minden hetvegen valahova(csajozni),10perce egy mackos tipusu sracnak irtam pozitiv dolgokat rola,es nekik is ajanlottam az Amerikai pite egyik reszet,amelyikben egy dagadt fekete srac felszed egy gyonyoru"szoke lanyt,a lany alacsonyabb Nala,de a srac dagadt.Add magad es probalj felszedni csajokat,az egyik csak bejon.
UI:En egy tenyleg jokepu"vekony srac vagyok,de felenk vagyok es ezert ritkan van no"m,es egyejszakas egyaltalan nincs.Ne busulj,csak add magad es legyel udvarias,megerto".
"Fáj a kicsi szívem"
A "kicsi" szíved attól fáj, hogy dupla annyi kiló vagy, mint kéne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!