Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Tegnap tudatosult a dolog bennem, hogy a lányt, aki nekem a világon mindennél jobban tetszik, el is veszíthetem( a saját mulyaságom miatt), és ez az amúgy is rossz kedvemet még tovább rontotta. Mit kéne tennem, mert én ezt már nem bírom ki épp ésszel? Csak hát itt az egyetlen bibi, azaz 2 bibi van, de ez a fő, hogy önbizalom, meg hát nem bírnám ki ha simán keresztül nézne rajta, tehát a visszautasítástól félek a legjobban. Én egy alapjáraton kedves , okos, udvarias, humoros(legalábbis próbálkozom) , viszonylag jóképű, jó kiállású srácnak tartom magam. De ez a dolog nagyon lelombozza a kedvem. Tegnap amikor tudatosult bennem a dolog, csak magam elé tudtam bámulni, és okolni magam. Ott van a lány egy karnyújtásnyira, csak ki kéne nyújtanom a kezem, de amikor meglátom úgy blokkol le azonnal az agyam, mintha kikapcsolt volna. Ez van mindig, ha olyan valakit látok meg aki számomra kedves. Lehet hogy zagyvaságokat írok, de msot gondolkodni se tudok.
20F
2010. febr. 12. 16:28
1/7 anonim válasza:
Apám, így tényleg nem nagyon lesz csajod! Kapd össze magad, hiszen te vagy a férfi! Neked kell becserkészned őt, nem pedig várni a sültgalambot. Ne legyél ilyen tutyi-mutyi, mostanában ez a divat, vagy mi? Mi van a mostani fiatalokkal? Ha épp nem úgy néznek ki, mint egy lány, akkor félénkek, és depressziósak? Ez az emberi fajra nézve kissé ijesztő!
2010. febr. 12. 16:41
2/7 anonim válasza:
Idd le magad, és úgy menj oda hozzá.
2010. febr. 12. 17:46
3/7 A kérdező kommentje:
Ez hozzá tartozik a profilomhoz... nem iszom.
2010. febr. 12. 18:55
4/7 anonim válasza:
profilodhoz, meg hozzátartozik... öregem ha az egód fájna sirva üvöltve rohangálnál felalá... nincs neked semmi bajod szimplán túlspilázod a dolgokat... mész, beprobálkozol, lehetőleg ugy hogy ha koppansz azér tul sokan ne tudjanak cikizni vele utána, és ennyi. rengeteg lány van mindenfelé hagyd a francba ezt a csak ő kell, hamég soha nem is jártál vele...
2010. febr. 12. 19:14
5/7 anonim válasza:
Ja, bocs nem tudtam, hogy hozzá tartozik a profilodhoz.
Gondolom akkor ezek szerint az is a profilod része, hogy egyedül fogsz meghalni.
2010. febr. 12. 19:19
6/7 A kérdező kommentje:
Most komolyan miért kell valakit cseszegetni, mert nem iszik? Amúgy meg merem magamról feltételezni, hogy okos vagyok netalán véletlen azért, mert hát csak fősulira járok immár második éve... Többi, az meg annyira baj, hogy valaki kedves és udvarias? Az meg hogy humoros lennék, odaírtam legalábbis próbálok... Ezen mégis mi az a nagy ego?
2010. febr. 12. 19:34
7/7 anonim válasza:
Szerintem senki sem írta hogy baj lenne, hogy kedves vagy. A probléma azzal van, hogy te nem kedves vagy vele hanem semmilyen. Egyszerűen ki kell verned a fejedből ezt a vagy ő vagy senki dolgot, mert fölösleges túl stresszeled a dolgot. Félsz a vissza utasítástól? És ha vissza utasít akkor mi van. Tegyük fel vissza utasít. Kiderül mik az érzései irántad, tovább tudsz lépni. Most mi van? Nem tudod mit válaszolna, nem tudod mi lesz most veled, és nem tudsz tovább lépni, és amíg ezzel az állapottal szenvedsz lehet hogy elhalasztasz komoly lehetőségeket csak azért mert nem tudsz feltenni egy egyszerű kérdést egy lánynak. És hidd el nem kell alkoholistának lenned, de egy feles a kérdés előtt jót tenne neked. Segítene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!