Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek előfordult már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már, hogy együttlét után felfáztatok?

Figyelt kérdés

Én míg szűz voltam nem is igazán emlékszem, hogy felfáztam volna, mióta azonban elvesztettem a szüzességem előfordul és általában együttlét után. Már amikor elvesztettem, az után a hétvége után is felfáztam. Azért gondolom, hogy felfázás és nem valami fertőzést kaptam el a másik személytől, mert összesen 2 fiúval voltam eddigi életem során, és mind2-nél előfordult, a másik ok pedig, hogy a tünetek felfázásra utalnak (Vizelési inger, aztán kiderül, hogy nem is kell pisilni, ha viszont igen akkor fáj. Vagy az elsőnél véres vizelet de akkor volt 2 kereszt is benne azt mondta az orvos.)

Van valakinek ötlete, hogy ez miért jelentkezik utána? Tudom hogy nem figyeltem oda és leültem a lépcsőre meg a csempén mezítláb mászkáltam stb meg filóztunk és hogy ott lent a dolgok közel vannak egymáshoz, és ha esetleg kimarad pár hónap és visszaszűkül a nő és aztán szeretkezéskor ott feszít vagy nyom valamit amit nem kellene és akkor előjön ez a felfázósdi, vagy mi.? Beszélgettünk barátnőkkel de erre mi nem igazán tudunk magyarázatot, nem is vagyunk jártasak benne, innen hátha tudja valaki, veletek előfordult már ilyen?.

2015. febr. 20. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
A problémádra 2 mp google a megoldás: "honeymoon cystitis" (mézeshetek hólyaggyulladás)
2015. febr. 20. 19:35
 2/6 Költőnő? ***** válasza:

szia!

nekem több év után jött el, de nem felfázás am... Mmint én voltam vele egy billió orvosnál tök hiába. Érzékeny ott a bemenet és megsérül, és utána az első pisi elindítja a dolgokat.

Nekem mindig antibiotikumot akartak rá írni, de értelemszerűen nem akartam szedni.

Végül az odafigyelés és a tőzegáfonyakapszula együtt segített megoldani a problémát.

Ha érdekel, írj rám nyugodtan.

2015. febr. 20. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, előfordult. Egyrészt a fogamzásgátló érzékenyebbé teszi a nyálkahártyát (ha szedsz), másrészt meg igen, azért van, mert a végbélnyílásról átkerülnek a bacik a húgycsőnyílásodhoz, és ott felmásznak a hólyagodig. Nekem az orvos írt ki antibiotikumot, de a medveszőlőlevél+cickafarkfű+kamilla tea kombó is segít, amíg nincs meg a gyógyszer.
2015. febr. 20. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet írok akkor privátot is és köszönök minden eddigi választ. :) Az első komment után rákerestem és most ilyenekről olvasgatok, és azt írja húgyúti fertőzés és antibiotikummal kell kezelni. Kérdésem akkor most hogy elég bármilyen orvos, vagy el kell mennem nőgyógyászhoz? :\ Másik kérdés pedig, hogy ha kapok valami gyógyszert, meg szerzek tőzegáfonyát meg ilyen természetes gyógymódokat próbálok az elég-e? Mert azt olvastam az előbb, hogy tenyésztést kell csináltatni laborban. :\ Szerintetek? Nektek kellett?
2015. febr. 20. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell antibiotikum, páromnak állandóan ez van, főleg a menstruáció előtti héten, ha sokszor dugunk. Általában pár nap alatt elmúlik neki magától. De ha véres akkor azért nézesd meg.
2015. febr. 20. 20:03
 6/6 Költőnő? ***** válasza:
nekem semmit nem csináltak csak mázsaszám írták fel a gyógyszert. Válaszoltam amúgy :)
2015. febr. 20. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!