Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Van egy srác,

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Van egy srác,

Figyelt kérdés

Szerintetek ?

van egy srác, osztálytársam nekem nagyon bejön...

azt hallottam én is neki,de nem akar járni velem..:(

dee szünetekbe egyfolytában piszkál.(mellemet fogdossa,"lököd hátulról",és pervezkedik,egyik nap órák után smároltun is és ma is)mindig mondja h menyjek fel a kóterba vele +hogy kapjam be...:DxĐ

2010. febr. 12. 14:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
2010. febr. 12. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2010. febr. 12. 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus szűzk.rva vagy, zavar hogy fogdossa a melled, de azért smárolsz vele...szánalom. A helyesírást meg inkább hagyjuk is...

Ülj le egyes!!!

2010. febr. 12. 15:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Szánalmas szűzqrva.. elkeserítő, hogy ilyenek vannak. Az előző hozzászólóval tökéletesen egyetértek. Meg "nem vagyok qrva mert nem feküdtem le vele". Ja, de az, hogy bárki csak úgy simán fogdossa a melled meg csak úgy lesmárol már lassan ott tartasz hogy bárki megdug hat az utcán..
2010. febr. 12. 15:27
 15/20 A kérdező kommentje:

ez hülyeség!!

egyáltalán nem hagyom mindenkinek!

S:

mondtam hogy normális válaszokat kérek..ilyen bunkók mért irnak?

hisz nem kötelező ide írni!!!

2010. febr. 12. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert felháborító, hogy hová fejlődik a "fiatalság". És egyszerűen ki vagyok akadva, amiért ilyeneket kell mondanom, annak ellenére, hogy csak 1 évvel vagyok idősebb nálad. 17 éves csaj vagyok, én is csináltam már olyat, amit megbántam, pedig én is nagyon fiatal vagyok, de az, hogy ilyeneket hagysz a srácnak... Ne hisztizz, amiért lek.urváznak, mert az vagy. Ha van egy kis eszed, ezután letereled a srácot. Bár az eddigiek alapján nem nagyon van...
2010. febr. 12. 15:44
 17/20 anonim ***** válasza:
qurva vagy.
2010. febr. 12. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Látja, hogy könnyen megkapható vagy. Nem hiszem, hogy szexen kívül sok mást akarna tőled. Te meg tényleg egy ringyó vagy.
2010. febr. 12. 16:26
 19/20 anonim válasza:
az tuti romag*ci XD am meg hagyd a pibe...nem éri meg
2010. febr. 12. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem vagy ribanc..de könnyen meglehet hogy annak néz...

utasítsd el legközelebb.vagy akármi..csak térjen magához hogy nem a kiscsaj vagy a sarokról, akivel akkor és azt csinálhat amit, amikor akar...

L/15

2010. febr. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!