Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srac aki teljesen kibukna, lelki valsagba kerulne, ha 16 evesen lefekudt volna a szexy tanarnenijevel?
nem vagyok 16 éves.
30 vagyok, de lefeküdnék egy 16 éves lánnyal:D
Az a baj hogy mégha akarnék se tudnék kivel mert minden tanárom ronda mint a bűn.
Köszöntem!
Elképzelhető, mert a 16 éves kamasz hajlamos másnak, többnek látni ezt a dolgot. Ha nem alakul ki a lelki válság, akkor a srác annak látja az esetet ami: egy numera egy tapasztalt lukkal.
Direkt nem nőt írtam, mert:
A tanárnéni pedig egyszerűen nem a pályára való, s lehet egy kis gond ha ilyen vérmérséklettel nem talált máshol olyat, amibe belecsüccsenhetett volna.
S ebből jön a lelki válsága is a srácnak, mert ilyen életfelfogású nő nem valószínű, hogy észreveszi mit okozott, tehát javítani se tud a helyzeten.
Direkt irtam, h srac.
Annak erzed magad?
Egyebkent a marhasagodra a valasz, h ez egy normal kapcsolatban is elo johet te szerencsetlen, h a hulyegyerek nem csak baszni akar.
Hihetetlen mennyi hulye no van:D
Es kifejtened, h miert?
Lefekszik egy novel, akit o is kivan.
Utana?mitol bukna ki?
Szellemi fogyatekos vagy talan?
Te vagy fogyatékos, olvasd már el mit írt..
épp a te nézetedet támasztotta alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!