Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itélik el főleg itt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélik el főleg itt ha egy lány négerrel jár?

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 23:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Képzeld nem.

13

2015. febr. 25. 21:58
 22/28 anonim ***** válasza:
19-es te nem vagy az eszednél! Én egy embert nem a származása hanem a viselkedése miatt ítélek el.Először is nagyon vicces dolgókat írsz pl: "fehér férfi megtámadni fekete nőt". :D kérlek még írj ilyeneket nagyot röhögtem rajta.Bezzeg azt a sok ÁRTATLAN európai nőt akit négerek támadtak meg senki nem értik meg vagy támogatják mert négert szídni ÓRIÁSI NAGY RASSZIZMUS.Szóval látod ez a felháborító!!!
2015. febr. 26. 17:18
 23/28 anonim válasza:

# 22 Nem írtam ilyet ,hogy "fehér férfi megtámadni fekete nőt" de teljesen mindegy. Nyilván sajnálom szegényeket el is morzsoltam egy papír zsepit tiszteletükre. De papám légyszíves mutass már valami felmérést ,hogy mennyi fekete erőszakol meg nőt európában mert ez így ,hogy csak úgy mondod vagy hallod a hírekben édes kevés.

[link]

Itt egy kis rágcsálnivaló ebben azt írják ,hogy az oroszok (akik nem mellesleg fehérek) 400-800ezer nőt kúrtak orrba szájba. Nyilván ezek háborús idők voltak és a jó öreg monda szerint az nem is igazi háború ahol nem erőszakolják szénné a nőket de innen látszik ,hogy a fehér ember sem erőszak megvető(LOL) ember.

Tudod valakinek meg kell védenie a négereket is nem lehet mindenki veleéig rasszista mert még eljön újból a rabszolgaság kora. Azt kéne felfogni ,hogy minden rasszban vannak jó és rossz emberek. Az a legpoénabb ,hogy minden országban lenézik a tőlük keletebbre/délebbre lévőket. Amerika lenéz mindenkit, a nyugati nagyhatalmak lenéznek minket, mi lenézzük a románokat(mondjuk ez kölcsönös) és ez így megy szépen tovább.

2015. febr. 27. 21:06
 24/28 anonim ***** válasza:
90%

Elég csak megkérdezni azokat a fehér nőket, akik olyan országban élnek, ahol négerek is vannak.

Ők tanúsíthatják, hogy kötekedő, erőszakos, bunkó állatok.

2015. febr. 28. 11:03
 25/28 anonim ***** válasza:
Még azokat a nőket is bántják akik az ő oldalukon vannak....
2015. febr. 28. 12:13
 26/28 anonim ***** válasza:

az én tapasztalatom, hogy az itt élő szerecsenek legnagyobb része más környezetben, értékrend szerint nevelkedett és él. Még akkor is, ha már Európában született. Mivel más szabályok/társadalmi norma szerint élnek, gyakran keverednek összetűzésbe a magyar törvényekkel. A párkapcsolatokról is más a felfogásuk, nagyon ritka az olyan szerencsés pár, ahol a szerecsen rendes, családfenntartó apaként éli le az életét fehér házastársa mellett.

E mellett a környezeted el fog itélni a fiúd miatt és hiába tepersz, azt fogod észrevenni, hogy olyan társaságok ajtajai is bezárulnak előtted, ahol korábban magyar pároddal szívesen fogadtak. Nem mondják ki, hogy mi a probléma, de a sorok között egyértelműen látszik, hogy rasszisták.

Én vonzódom a szerencsenekhez, de ha most lennék tizenéves, akkor csak kalandként tekintenék rájuk és egy fehér párt választanék férjül. A történetemet leírtam egy másik kérdésnél.

2015. márc. 1. 16:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Mi az a másik kérdés? Linkeld be, légyszi, ha nem nagy kérés!
2015. márc. 1. 18:28
 28/28 anonim ***** válasza:
2015. márc. 2. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!