Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért itélik el főleg itt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért itélik el főleg itt ha egy lány négerrel jár?

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 23:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom hogy miért kell ezt.

Nem az a lényeg hogy mit talált föl a magyar ember meg merre hajózott a linkben olvastam mindenki maga dönti el kinek mi a jó.

Nemhiszem hogy valakinek is lenne joga mások felett ítélkezni minden egyes raszban vannak jó és rosz emberek is.

És mindíg a betegségekkel vagytok szerintem ezt is hagy döntse el mindenki magának hogy válalja e vagy nem.

És hogy feltünösködni akar egy lány az is az ő dolga. Itt az a büdös nagy helyzet uraim hogy 100 lány előtt álna egy fehér és egy fekete pasi abból 95 a feketét választaná és ennyi .

Lehet most lepontozni lehet riban. Nak nézni denekem is fekete pasim van és szeretem őt hogy beteg e nem csináltatott vizsgálatot mikor összejöttunk hogy villognék az egzotikummal igen és minden nap mikor látnak vele látom hogy a csajok teljesen odavannak és agresszív e nem és nem egy friss kapcsolatról beszélek.

2éve vagyunk együtt.

Az megint más hogy egy fekete pasi után már nem kellene egy ilyen nő a fehér pasiknak ez tobnyire igaz de ez már megintcsak legyen a csaj dolga.

Ugy gondolom nem kell általánosítani hiszen ahogy már írtam minden raszban vannak mindenféle emberek.

2015. febr. 20. 04:55
 12/28 anonim ***** válasza:
16%

Én megmondom mi a gondjuk a pasiknak általában. Mivel el van híresülve, hogy nekik nagyobb a szerszám, így durva kisebbrendűségi érzést vált ki belőlük, hogy előtte már egy színes bőrű is járt ott. Ennyi. Csak nekem szúr szemet a dolog?

Aki meg rasszista, annak kb pont annyi esze van, mint egy marék búzának...

24/F

2015. febr. 20. 08:19
 13/28 anonim ***** válasza:
27%

Gondolom az ötven centis broki nem hátrány...

2015. febr. 20. 09:05
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Azért, mert a néger és a fehér két külön rassz, és nem véletlenül. A teába is cukrot rakunk, nem sót, nem lehet mindent összekeverni mindennel.

Amellett a legnagyobb rasszizmus az, ha valaki a saját rasszán kívül keveredik! Ugyanis a pl. a négerek és a fehérek keveredésével eltűnik mind a fehér, mind a néger rassz. Magyarul mindkettő pusztulását okozza.

Amúgy meg nem félsz az AIDS-től? Én ugyanis már csak ezért is tartanék az ilyesmitől...

2015. febr. 20. 10:48
 15/28 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerinted miért? Egyébként a 8. válaszoló jól megmondta!
2015. febr. 20. 19:55
 16/28 anonim ***** válasza:
sajnos elítélnek azok is, akik nem mondják a szemedbe még rosszabb a megítélése, mintha egy cigánnyal járnál. Én csúnyán megjártam egy szerecsennel -egy másik kérdésnél leírtam a történetemet- de vannak akik szerencsésebbek voltak nálam. Mostmár bölcsebb vagyok és utólag azt mondom, hogy max. kalandnak jók, de normális magyarországi vagy európai családapának a legnagyobb részük alkalmatlan.
2015. febr. 24. 00:53
 17/28 anonim ***** válasza:
57%
Én nem ítélem el, ha valaki négerrel vagy egy idős hajléktalannal jár. Ízlés dolga az egész.
2015. febr. 24. 17:52
 18/28 anonim ***** válasza:
"Ízlés dolga az egész." Ezt mond szerintem a Nyugat-Európában élő fehér nőknek akiket négerek támadtak/támadnak meg.
2015. febr. 24. 18:17
 19/28 anonim válasza:
8%

# 18

Mert b*zdmeg fehér férfi még nem támadt meg fehér nőt? Vagy fehér férfi fekete nőt? Azért mert ha egy feka megtámad egy fehéret vagy fordítva és felkapja a média akkor már az egész rasszt el kell ítélni. Ilyen egy elbaszott, agymosott világban élünk? Gondolom hallottál már párszor olyanról ,hogy egy tanuló fogott egy pisztolyt és lőtt akit tudott az iskolában. Ilyen már megesett jó párszor és még sosem hallottam hogy fekete ember tette volna, csak fehérről hallottam. Akkor most mondjam azt ,hogy fuh de elcseszett egy rassz ez a fehér nép és ítéljem el mindet vagy mi? Nyilván nem fogok mert magam is fehér vagyok csak nem értem mi a két eres méteresért kell egy rasszt, kultúrát, társadalmat elítélni csak azért mert néhányan közülük valamiféle bűnt követtek el...

UI: A zsidók f*sszopók... :DDD

2015. febr. 25. 20:57
 20/28 anonim ***** válasza:
A négerek között arányaiban sokkal több az erőszakos, tahó, semmirekellő, link egyed, mint a fehérek között.
2015. febr. 25. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!