Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tippeket tudtok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tippeket tudtok az igaz szerelem elfelejtésére?

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmilyet, egyszerűen tisztázd le magadban, tett rendbe a lelkedet és akkor kínzó emlékből szép emlékké fog átalakulni !
2015. febr. 19. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
egyérszt az idő rengeteget segít, másrészt viszont, hogy felgyorsítsd a folyamatot, nyitnod kell mások felé. igen, tudom, ilyenkor az ember nem vágyik semmi másra, csak begubózni otthon és sírni, de azzal nem leszel előrébb. ki kell mozdulni, ismerkedni kell. az elején muszájból, rugdosni kell magadat, hogy csináld, mert nem fogod jól érezni benne magad, az tény. de menni kell, csinálni kell és hidd el, jobb lesz tőle. ha nem vagy eljárkálós, akkor neten kezdj el ismerkedni, akár egy társkeresőn. rengeteget segít, ha új emberekkel ismerkedsz, mert valaki fel fogja kelteni az érdeklődésedet és rövid időn belül azon kapod majd magad, hogy ő jár az eszedben és nem a régi
2015. febr. 21. 15:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Már 3 éve szeretem.
2015. febr. 21. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csalódtál benne,akkor nem lesz nehéz!
2015. febr. 21. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ó, ez még csak afféle diákszerelem. Majd elmúlik. Addig meg lubickolj benne kedvedre.
2015. febr. 21. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
ha 3 éve szereted, az téged minősít. egészen pontosan azt, hogy eszed ágában sincs tovább lépni és kiírni őt az életedből. élvezed, hogy szenvedsz. vannak ilyen emberek, bár ez már mentális problémára utal.
2015. febr. 21. 15:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Reménytelen szerelem és valóban fiatal vagyok.
2015. febr. 21. 18:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindennap látom így elfelejteni nehéz.
2015. febr. 21. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 Miféle mentális problémára gondolsz? Én lassan 8 éve nem bírok elfelejteni egy lányt úgyhogy ezek szerint ez a probléma engem is érint. Persze csak ha véletlenül nem igaz szerelem a kérdezőé és az enyém...
2015. márc. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!