Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet elmenni hazugságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet elmenni hazugságok árán egy buliba? 16/L

Figyelt kérdés
Kevés helyre engednek el...főleg este. Ilyen buliba még nem voltam,mert egyszer egy éve egy szülinapi zsúron nem tudtam magam kontrolálni és halálra ittam magam és kellett hívni a szüleim, hogy vigyenek haza.Valami jó kis sztorit be tudnék adni...70 Százalék, hogy ha nagyon akarnék el tudnék menni.(bnőnél alvás) csak magamat ismerve hajlamos vagyok hülyeségeket csinálni főleg részegen..vagy netán drog hatása alatt. Azzal a fiúval mennék akivel kavarok meg párszor lefeküdtünk..20 percre van tőlünk egy nagy város ahol tanulok meg ez a buli lenne. Szerintetek ebből mi fog kisűlni?(szombaton lenne) Lefogok bukni? Mennyi ra az esely?
2015. febr. 19. 15:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

ebben annyi a velemenyem hogy 4-es tanulo vagyok, szot fogadok, csak szilveszterkor iszok 2 ujjnyi pezsgot, soha nem vertem at oket nem drogoztam, nem ittam, meg normalis buliba se voltam, megse engednek el egy 10-1-ig tarto buliba 5 legjobb baratnommel...

15/L

2015. febr. 28. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Mondjuk azért mert még csak 15 éves vagy. Miért akarsz Te komoly buliba elmenni?

Kérdező!

Te meg egy ócska kva vagy, ahogy a többiek is írták. Ha nem kamu a kérdés, akkor ne hazudozz a szüleidnek, mert úgyis kiderül az igazság, és ők vernek halálra, nem a pia, meg a drog.

2015. márc. 14. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!