Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet elmenni hazugságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet elmenni hazugságok árán egy buliba? 16/L

Figyelt kérdés
Kevés helyre engednek el...főleg este. Ilyen buliba még nem voltam,mert egyszer egy éve egy szülinapi zsúron nem tudtam magam kontrolálni és halálra ittam magam és kellett hívni a szüleim, hogy vigyenek haza.Valami jó kis sztorit be tudnék adni...70 Százalék, hogy ha nagyon akarnék el tudnék menni.(bnőnél alvás) csak magamat ismerve hajlamos vagyok hülyeségeket csinálni főleg részegen..vagy netán drog hatása alatt. Azzal a fiúval mennék akivel kavarok meg párszor lefeküdtünk..20 percre van tőlünk egy nagy város ahol tanulok meg ez a buli lenne. Szerintetek ebből mi fog kisűlni?(szombaton lenne) Lefogok bukni? Mennyi ra az esely?
2015. febr. 19. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha halálra ittad magad, hogy vagy még itt?
2015. febr. 19. 15:33
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Amikor ilyesmiket olvasok, akkor elhatározom, hogy amint hazaérek preventíve kiosztok egy rakás pofont a gyerekeimnek, mielőtt ilyenek lesznek ...
2015. febr. 19. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azon nem gondolkoztál még, hogy ha felelősséggel buliznál, és megtanulnál mértéket tartani, akkor a szüleid is megbíznának benned és elengednének bármikor?

Én 16 évesen oda mentem, ahova akartam, azt csináltam, amit akartam, mert tudták, hogy nem drogozom és nem iszom magam "halálra" (ez egyébként elég szar kifejezésválasztás volt részedről, ugyanis konkrétan halálra tudod magad inni, és ilyen szintű érettséggel, mint ami neked van, könnyedén be is következhet).

Nem kívánom a szüleidnek, hogy a kis hazudozásod után azzal hívják őket a detoxból, hogy a kislányuknak - aki elvileg a barátnőjénél töltötte az éjszakát, visszafogottan - alkoholmérgezése van, teljesen be van drogozva, ja és szexuális erőszak gyanúja is fennáll.

4/12 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen már ennyi mindent csináltál? Neked már mindegy...
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Legalább innád vagy drogoznád magad halálra te ócska r1banc !
 6/12 anonim ***** válasza:
A hazugságok mindig kiderülnek, aztán meg megszívod, mint a torkos borz!
2015. febr. 19. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
szerintem jo meny el csak neid megint halálra magadat
2015. febr. 19. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Ivás, drogok, felelőtlen kavarás, és szex. Kell ennél több egy mai 16 éves életébe? Ugye igen? Gondolkodj el kicsit a fiatalságodon, nem ez az élet. Szerintem ne kamuzz, mert, ha csinálsz valami őrültséget, azt sem tudják a szüleid, hol keressenek.
2015. febr. 19. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
DROGOZZÁL!!!! AZ KELL NEKED!! büszke lehetsz magadra (:D)
2015. febr. 19. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha nem lennel ennyire hulye, felelotlen, stb., akkor a szuleid is engedekenyebbek lennenek es nem kene ossze-vissza hazudozni. A hazugsagok ugyis kiflderulnek.

En is 16 vagyok, a szuleim barmikor, barhova elengednek, ha szolok, hogy hol leszek es meddig.

2015. febr. 19. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!