Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet elmenni hazugságok árán egy buliba? 16/L
Azon nem gondolkoztál még, hogy ha felelősséggel buliznál, és megtanulnál mértéket tartani, akkor a szüleid is megbíznának benned és elengednének bármikor?
Én 16 évesen oda mentem, ahova akartam, azt csináltam, amit akartam, mert tudták, hogy nem drogozom és nem iszom magam "halálra" (ez egyébként elég szar kifejezésválasztás volt részedről, ugyanis konkrétan halálra tudod magad inni, és ilyen szintű érettséggel, mint ami neked van, könnyedén be is következhet).
Nem kívánom a szüleidnek, hogy a kis hazudozásod után azzal hívják őket a detoxból, hogy a kislányuknak - aki elvileg a barátnőjénél töltötte az éjszakát, visszafogottan - alkoholmérgezése van, teljesen be van drogozva, ja és szexuális erőszak gyanúja is fennáll.
Ha nem lennel ennyire hulye, felelotlen, stb., akkor a szuleid is engedekenyebbek lennenek es nem kene ossze-vissza hazudozni. A hazugsagok ugyis kiflderulnek.
En is 16 vagyok, a szuleim barmikor, barhova elengednek, ha szolok, hogy hol leszek es meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!