Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egyre melegeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egyre melegebb leszek?

Figyelt kérdés
Fiatal kamasz vagyok, biszexnek mondom magam, de mostanság már ott tartok, hogy fantáziálásban már sokkal inkább a fiúk izgatnak (a valóságban továbbra is a lányok, szóval valóságban nem nagyon nézek meg egy fiút).
2015. febr. 19. 08:12
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
uhh
2015. febr. 19. 08:20
 2/10 anonim ***** válasza:

És ha igen?

Bár szerintem ha a csajokat lesed, akkor nagyon messze állsz még a melegtől.

2015. febr. 19. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
a belső világod a mérvadó, de olyan nincs, hogy meleg, melegebb, legmelegebb - szexuális irányultság tekintetében.
2015. febr. 19. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt majd a valós tapasztalat fogja eldönteni, hiszen az vagy, amit csinálsz, nem pedig amit gondolsz.
2015. febr. 19. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
4. ez baromság. látens bu*zikról hallottál már?
2015. febr. 19. 09:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: mindenkinek vannak perverz fantáziái, ez még nem jelenti azt h perverzek is lennének.

Mint ahogy sok képzelik magukat szépnek, okosnak, menőnek, ami persze megint lehet köszönő viszonyban sincs a valósággal.

2015. febr. 19. 11:45
 7/10 anonim válasza:
Későbbiekben fog eldőlni, hogy kivel érzed jobban magad, fiúkkal, vagy a lányokkal. Amúgy állítólag kamaszkorban nagyon gyakori, hogy az ember a másik nemről fantáziál, úgyhogy nyugi :)
2015. febr. 19. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress egy MILF-et!
2015. febr. 20. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:

szia :)

ha gondolod írj üzenetet, szívesen beszélgetnék veled! veled egykorú vagyok :)

2015. febr. 20. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:
*helyesbítek: fiatal vagyok, ahogy te is, mint írtad :)
2015. febr. 20. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!