Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egyre melegebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egyre melegebb leszek?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Sokáig csak a lányok jöttek be, de ahogy elkezdtem kamaszodni el-el gondolkodtam a fiúkon.

Elején csak a nemi szervük "jött be".

Aztán kicsit lelkileg is.

És így egyre jobban "jöttek be" a dolgok.

Már ott tartok, hogy rohadtul felizgat és kellemes érzéssel tölt el, ha arra gondolok, hogy hozzábújok a "fiúmhoz".

Izgat az arcuk és lassan élőben is jönnek be fiúk.

A lányok ugyanúgy bejönnek, de valahogy unalmasak már, pedig még élőben nem is láttam pucéran.

Mi lesz így belőlem?

2014. nov. 21. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
bisex.
2014. nov. 21. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
lassan talán sikerül elfogadnod, hogy biszex vagy :D
2014. nov. 21. 19:37
 3/7 anonim válasza:
Csak te tudod, hogy mi vonz igazán. Lehet, hogy csak múló kíváncsiság, de az is lehet, hogy biszexuális vagy. A következő években majd kiderül!
2014. nov. 21. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
ki kell próbálnod mindkét nemet, aztán majd eldöntöd
2014. nov. 21. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Hát úgy néz ki hogy bekocsogolsz.
2014. nov. 21. 19:54
 6/7 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok ezzel 16f :O
2014. nov. 21. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem is bixes vagy, de az is lehet hogy csak kamaszkori kíváncsiság, bár szerintem ez már azért több.

A lényeg hogy nincs ezzel semmi probléma, ne fojtsd el magadban az érzéseidet :)

2014. nov. 26. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!