Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lányhoz maximum hány éves fiút tudtok elképzelni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 00:27
21/30 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást akkor nem hiszem, hogy 18 évnél van a felső határ... viszont 23 felett már sokallanám a szüleid helyében azt a +8 év különbséget. 19-20-21-22 még simán jó szerintem és ha mindketten akarjátok akkor miért ne ? :)
22/30 anonim válasza:
16 éves vagyok, a barátom 23.
Egyetemre jár, de mégis van közös témánk, nem vagyok kuka, nem azt mesélem el, hogy milyen volt a matekóra.
Élénk a nemi életünk, de mellette gyakran járunk kiállításokra is, vagy csak kávézunk, sétálunk.
Szerintem amúgy tényleg 22-23 a felső határ.
24/30 anonim válasza:
# 20
Gondolom te meg egy 18 alatti nyomorék vagy és félsz, hogy a 20 éves pasik elveszik mellőled a 16 éveseket :D
25/30 anonim válasza:
24-es!
Te meg gondolom, egy 20 feletti isten vagy, akivel nem állnak szóba, csak a tinipitsák. :3
26/30 anonim válasza:
Nyugi meghagyom neked a 16 éveseket, de szerintem ez cseppet se növeli az esélyét annak, hogy barátnőd lesz valaha is :$$
27/30 anonim válasza:
Úgy látom GyIK-en vagy az apucipótlás mellett kiálló tini csajokból, vagy a Pedobear bácsikból akad a kelleténél több. :D Már csak úgy a szavazatok alapján.
28/30 anonim válasza:
mert ha egy 16 éves jár egy 20 évessel az pedofilság? mert aki 30-at írt az le lett pontozva, ezért gondolom, hogy erre gondolsz. nem vagy hülye az a lényeg :D
29/30 anonim válasza:
Nem "pedofilság", csak szimplán megkérdőjelezi annak a 20 évesnek a gondolkodásmódját. Miért? Mert mire egy 16 éves emberből 20 éves lesz, több és nagyobb személyiségbeli változáson esik keresztül, mint amennyit az azt követő 10-15 évben meg fog élni (ráadásul ezek többsége is a középsuli után következik be). Így egy NORMÁLIS 20 éves ember értékrendje egy NORMÁLIS 16 évesétől nagyon nagyon messze áll, egy párkapcsolatban nemigazán tudnának intellektuálisan mit kezdeni egymással.
30/30 anonim válasza:
Ez fas*ság, van olyan nő akinek 30 évesen is teljesen elbaszott értékrendje van, és van olyan 18 éves aki teljesen normális. Nem korfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!