Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lányhoz maximum hány éves fiút tudtok elképzelni?
Amennyi nekik belefér.
Milliószor kifejtettem már, nem azon a két számon múlik.
Egy 40 éves férfi is lehet nagyon buta és gyerekes, valamint egy 20 is lehet érett.
Nem egy számon múlik.
Aki 30-32-t írt, az 30-32 éves
A magyarázat ennyire egyszerű
A kiszemelted hány éves?
Ökölszabály: (Életkorod - 7) x 2 = 18
Ez egyébként is egy szellemi határ, én 19 éves egyetemistaként, szakmai munkák és pörgős egyetemi élet mellett el nem tudtam volna képzelni mi az isten lehetne közös élmény egy 16 éves kislánnyal az ágyon kívül. Elmesélné milyen volt a matekóra? Pft
20+ pedig már egyenesen creepy és gusztustalan.
komolyan 30 évesek itt vadásznak 16 éves lányokra a pénzükkel? rohadt szánalmas. egyébként meg felesleges ilyen számokat írni, ha szereted és ő is téged akkor mindegy a kor, jó azért 30-40 éves ne legyen, mert az apád lehetne.
amúgy meg nyilván nem a matek óráról témázna veled, ahogy te se a zh-kről meg az előadásokról szoktál egy lánynak, gondolom.
22-25 az ami úgy ok.
27-28 még elmegy, de nagy szerelem kell hozzá.
Viszont ha egy 16 évest meglátnék egy 30-35 vagy a fölötti pasival, nagyon nehezen tudnának meggyőzni, hogy az igaz vonzódás, és nem érdek (pénzes pasi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!