Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed legnagyobb hülyesége, amit nő miatt csináltál?
Nagyon kalandos volt. :D
3 hónap kb mindennapos találka után távkapcsolatba kerültünk, mert úgy hozta az élet. Mindent megpróbáltam megtenni, hogy utána menjek, vagy ki tudjak hozzá rendszeresen menni. Külföldi munka gondolata, itthoni, de lélekben beleszakadós munka. Szerencsére időben kiderült, hogy ő nem tudja elképzelni, hogy gyakran (kéthetente) megvalósuljon a találkozás (azt mondta kéthavonta), úgyhogy kidobtam.
(pasi volt, én nő)
Ezek általános hülyeségek.
Olyasmikre gondoltam,mint a hatosé.
8-as
Mi volt?
Persze,nők is írhatnak fordított eseteket!
Köszi a válaszokat.
Az éjszaka közepén kimentem érte Közép-Magyarországról Nyugat-Ausztriába, hogy megszöktessem a házból, ahol dolgoztatták.
Végül nem nyílt módom megrépázni. De kifizette az oszták határnál megvásárolni kénytelen hóláncomat, így végülis megérte :D
Kifizettem a tandíját, az albérletét, etettem, elvittem ide-oda és egy-két milliós nagyságrendet költöttem rá a 2,5 év alatt. Borzasztóan megbántam és oltári hülyeségnek tartom.
Miatta csúsztam az egyetemen is, holott ha őt nem ismerem meg, akkor már két éve végezhettem volna. Remélem ez nem egy általános hülyeség. HA mégis, sry.
17 évesen szerelmes legényként -szülői segítséggel!- az akkori barátnőmnek 18. születésnapjára olyan fülbevalót és hozzávaló nyakláncot adtam, amit az Édesanyja sem szégyellt felvenni.
Nővérem amikor meglátta és megtudta, hogy nem ő kapja elkezdett tombolni.
2 hónap múlva az a gyönyörű lány minden magyarázat nélkül kidobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!