Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a legnagyobb vágyam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a legnagyobb vágyam egy kölcsönös vonzalmon alapuló párkapcsolat, de én nem vagyok elég jó pasi, akkor ennyi, felejtsem is el?

Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne add fel a reményt!
2014. nov. 9. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne! Vannak ugyanis nem jó lányok is.
2014. nov. 9. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Tegyél érte, hogy jobb pasi legyél. Nekünk szerencsénk van, mert ez nem csak a külsőn múlik, a viselkedésünket meg alakíthatjuk, max. sokáig tart. Van lehetőség színészkedni is, ha nagyon muszáj.
2014. nov. 9. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Van egy elképzelésed, hogy kihez tudnál vonzódni, de valójában dunsztod sincs, kihez fogsz, vagy hogy ki fog hozzád. Nekem is volt ideálom és megtörtént már, hogy olyan iránt kezdtem el vonzalmat érezni a legnagyobb meglepetésemre, aki ehhez egyáltalán nem hasonlított, sőt...!
2014. nov. 9. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Felejtsd el! már csak azért is mert az ember változik élete során. Szóval ami ma vonzó, 10 év múlva már nem lesz ugyanolyan, nem lesz vonzó, mivel te is változol és a másik fél is változik.

Hozzáteszem, hogy a másik fél is gondolkodik, szóval ha te nem is, de ő kiábrándulhat belőled, mert változtál.

Ezek után az egész hülyeség!

2014. nov. 9. 17:55
 6/7 A kérdező kommentje:

"Szóval ami ma vonzó, 10 év múlva már nem lesz ugyanolyan, nem lesz vonzó, mivel te is változol és a másik fél is változik."

100 év múlva meg halott. Attól még ma szeretnék boldog lenni.

2014. nov. 9. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nem érted meg, amiről írunk, akkor még semmiről nem késtél le, mert még fel kell nőnöd egy normális kapcsolathoz.
2014. nov. 9. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!