Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?
Tavaly szeptemberben megtetszett nekem az egyik osztálytársam (ő fiú én lány vagyok). Ez az érzés idővel átalakult szerelemmé, és úgy tűnt, hogy neki is tetszem. Aztán egyik pillanatról a másikra elzárkózott előlem (eleve eléggé antiszociális és introvertált). Nem tudtam, hogy mit tegyek, hónapokig még szenvedtem, mert nagyon szerettem. Utána jött a nyári szünet, és nekem sikerült túljutnom rajta. Legalábbis ezt hittem. 1-2 hónappal a suli kezdet után megint elkezdett tetszeni. Már egyáltalán nem tetszik annyira, mint régen, csak szeretem nézegetni meg ilyenek.
A barátnőim úgy tudják, hogy már egyáltalán nem tetszik nekem, mert nem akarom, hogy tudják. Ennek az lett a következménye, hogy nemrég az egyikük bevallotta nekem, hogy elkezdett tetszeni neki a srác (volt egy olyan este, amikor nagyon sok figyelmet szentelt annak a barátnőmnek és akkor figyelt fel rá).
Ez nekem nagyon rosszul esik, hogy folyton róla beszél úgy, hogy nem tudja, hogy még nekem is tetszik egy kicsit. Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?
Nem tudom, hogy mitől zárkózott el. Egyik pillanatban még tök jókat beszélgettünk skypeon és élőben sokszor odajött hozzám beszélgetni, aztán meg egyszerűen eltűnt.
De most nem erről kérdeztem, hanem a barátnős helyzetről: hogy tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!