Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a nőknek?

Figyelt kérdés

Ha hozzászólok egy lányhoz, teljesen mindegy, hogy mennyire normálisan, szinte az összes azt hiszi - különösen a szépek - hogy fel akarom szedni, nyomulni akarok.

Ha felajánlom a segítségemet, akkor inkább nem fogadják el, mert úgy gondolják, hogy akarok cserébe valamit.

De más férfiakkal is ugyanígy viselkednek, így állnak hozzájuk. Különösen a 20 év körüliek. (25 vagyok)

Rendben, értem én hogy a lúzerek így csajoznak, de miért kell rögtön bezárkózni és mindenkiről aki kedves( igen KEDVES) azt gondolni hogy akar valamit( majd megszakad a parkolóban a kocsijáig vagy 3x fordul, mire bepakol én meg felajánlom hogy segítek mert éppen rohadtul ráérek és a barátaim tudják, hogy ilyen vagyok).

Pont, hogy ezzel a segítő kedvességgel nem lehet elérni semmit egy lánynál az elején, mégis mit gondolnak? Ráadásul van barátnőm.

2015. febr. 18. 19:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy egy vadidegen embernek miért ne segítenék önzetlenségből, ha megtehetem?
2015. febr. 18. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Minden esetben felajánlom a segítségem önzetlenül, ha észreveszem, hogy valakinek segítségre lehet szüksége... mert ilyen vagyok, ha vissza utasítják is, önmagamban elkönyvelhetem, hogy megadtam a lehetőséget, azon nem tudok változtatni, hogy nem élt vele, a lelkiismeretem tiszta... most ez lényegtelen segítség nyújtás szempontjából, h egy dekoratív nőről vagy egy idősebb asszonyról beszélünk... minden esetben felajánlom a segítségem
2015. febr. 18. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is volt már rossz tapasztalatom, de őszintèn èn örülök ha kedvesek, segítenek. Jó, hogy vannak mèg segitőkèsz emberek akik èszreveszik a másikat :-)
2015. febr. 18. 20:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Elaith: én és azok közül való vagyok, akik igyekeznek háttérbe szorítani az egójukat, és önzetlenek lenni. és érzékelem is a hátrányait ennek a viselkedésnek. mint mondtam ez egyszerű biológia. gének szintjén is így van ez. javaslom az önző gén c. tanulmányt.
2015. febr. 18. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:
*is
2015. febr. 18. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert sok fiú valóban olyan, hogyha segítenek, akkor cserébe el is várják, hogy randizz velük, ha meg nemet mondasz, akkor elmondanak mindenféle r.b.ncnak. Ha te nem ilyen vagy, akkor respect, de azért lásd be, elég sok fiú ilyen, és nem nehéz ezek után általánosítani.
2015. febr. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!