Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van a nőknek?
Ha hozzászólok egy lányhoz, teljesen mindegy, hogy mennyire normálisan, szinte az összes azt hiszi - különösen a szépek - hogy fel akarom szedni, nyomulni akarok.
Ha felajánlom a segítségemet, akkor inkább nem fogadják el, mert úgy gondolják, hogy akarok cserébe valamit.
De más férfiakkal is ugyanígy viselkednek, így állnak hozzájuk. Különösen a 20 év körüliek. (25 vagyok)
Rendben, értem én hogy a lúzerek így csajoznak, de miért kell rögtön bezárkózni és mindenkiről aki kedves( igen KEDVES) azt gondolni hogy akar valamit( majd megszakad a parkolóban a kocsijáig vagy 3x fordul, mire bepakol én meg felajánlom hogy segítek mert éppen rohadtul ráérek és a barátaim tudják, hogy ilyen vagyok).
Pont, hogy ezzel a segítő kedvességgel nem lehet elérni semmit egy lánynál az elején, mégis mit gondolnak? Ráadásul van barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!