Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszik észre azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik észre azok a pasik magukat, akik már hosszú évek óta keresnek párt, hogy talán bennük van inkább a hiba?

Figyelt kérdés
6 évvel ezelőtt regisztráltam magam társkereső oldalon. Pár hónappal később találtam párt. Eltelt 5 év, sajnos a párkapcsolatom véget ért. Újból regisztráltam magamat oda, ahol voltam 6 éve, s meglepődve látom, hogy sok olyan férfi van még ugyanott 6-7-8 éve is, akik akkor is fenn voltak már, amikor én regisztráltam 6 éve. Akkor taliztam néhánnyal közülük, de borzasztó életuntak, unalmasak voltak, menekültem tőlük!!! Ezek írtak nemrég nekem újra, mint írtak 6 éve is.
2010. febr. 12. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy idő közeben nem talált valakit magának? Úgy járt ahogy te és újra ott van fent? Ahhoz nem kell törölnie magát, hogy legyen valakije. Sokan nem törlik magukat hanem csak nem lépnek be. Vagy próbálkoznak és nem jön össze. Mindenkiben van hiba.
2010. febr. 12. 11:20
 12/17 anonim ***** válasza:

ez 1 költői kérdés.

amúgy + sok emberre jellemző az igazi cél nélküli élet

örülj neki ,h nem vagy ilyen ,és találd + az igazi párod

2010. febr. 12. 11:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt tényleg honnan tudja bárki is, hogy van-e valakijük?

Az is lehet, hogy közben pár évig volt kapcsolatuk, majd vége lett. Aztán ahogy Te is, most újra regisztráltak. (Vagy akkor ki sem jelentkeztek anno.)

Ezzel az erővel Rád is mondhatja egy "régi ismerős": Jé, ez még mindig itt van?!

2010. febr. 12. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van barátnőm, egy társkeresőről, mégsem töröltem magam, mert sok barátom van fent, és miattuk feljárok beszélgetni.
2010. febr. 12. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is velük nem stimmel valami. Ez sokrétű probléma amúgy. Mindkét félnek azt kéne megérteni Egyéb más dolgok mellett), hogy lehet külsőre ideális a jelölt, de ha belül nem olyan, mint az elképzelt, vágyott típus, akkor nem fog működni a dolog - ha megfeszülnek sem. Persze, össze lehet csiszolódni, lehet alkalmazkodni egymáshoz, csak nem biztos, hogy érdemes teljesen elnyomni a személyes dolgokat.
2010. febr. 12. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy velük nem stimmel valami? Ez annyira relatív dolog, hogy el sem hiszem, hogy valaki képes ilyet leírni. Nekik meg azokkal nem stimmel valaki, akikkel nem jött össze a dolog. Ennyi erővel ők is változhatnának.
2010. febr. 12. 12:52
 17/17 anonim ***** válasza:

12:52-esnek:

AZ A BAJ VELÜK, HOGY NEKIK SOHA, SENKI NEM JÓ! VÁLOGATÓS BANDA!

2010. febr. 15. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!