Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy fenékkel áldott meg a sors vagy ez még bejön a férfiaknak? Kép
Figyelt kérdés
Nem tudom miért ilyen vastag a lábam és nagy a popom de úgy vettem észre ez nem nyerő a férfiaknál. Min változtassak , mekkora lenne az ideális méret és hogyan érjem el?2015. febr. 18. 10:32
21/34 anonim válasza:
Csinos vagy, a legtöbb férfi össze tenné a két kezét egy ilyen nőért. A probléma talán pont az, hogy emiatt nem mernek kezdeményezni.
22/34 anonim válasza:
Te még nem láttál nagy feneket. Ez hol lenne már nagy?
23/34 A kérdező kommentje:
van az izmosan nagy az szép, de ami nekem van a hájasan nagy na ebben a kategoriában ez nagy. ha izmos lenne valoszinű nem tettem volna fel e kérdést :)
2015. febr. 18. 10:54
24/34 anonim válasza:
Ez mégis hol nagy fenék? Teljesen normális
25/34 A kérdező kommentje:
19 esnek. az nem a hasam :'D a medence csontom. elég vastag a csipőm ilyen hid has vagy mi a neve kiáll a medence csont de a csipő vastag és a has meg lapos szoval nem a legnyerőbb de nem hájas
2015. febr. 18. 11:00
26/34 anonim válasza:
ez egyáltalán nem vastag láb és egyáltalán nem nagy popsi, teljesen átlagos. fiúként ha idáig felhúzok egy nadrágot én is így nézek ki, nem túl nagy eresztés...
27/34 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem kicsit laposnak tűnik. 24F
29/34 opened paradise válasza:
Szerintem egyáltalán nem nagy,mondjuk érdekes szögekből lett lekapva.
30/34 anonim válasza:
Nekem nem tűnik nagynak:)
Hát ha formálni akarod akkor gugolás és kitörés illetve még vannak külön popsi formáló gyakorlatok.
Neten keress rá.
Szerintem egyik sem nagy, se a feneked, se a combod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!