Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha punk vagyok akkor van valamennyi esélyen az átlagos lányoknál? 15/f
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat :)2015. febr. 17. 22:08
1/9 A kérdező kommentje:
Esélyem*
2015. febr. 17. 22:09
2/9 anonim válasza:
a páva mostanában a menő stílus. de a rocker csajoknál lehet. amúgy leköpném azt, aki divatból és kapcsolat keresésből vesz fel egy stílust. szánalmas
3/9 anonim válasza:
Legyen akármilyen stílusod, ha azt szívből hordod magadon, valamint ha nem erőlteted rá másokra. Se barátra, se rokonra, se a párodra.
4/9 anonim válasza:
hát, a higiéniára azért adj. a punkok ott szoktak elvérezni.
5/9 A kérdező kommentje:
Már nagyon rég óta ilyen a stílusom.
A kérdést azért tettem fel, mivel nem tudom hogy mennyire hátrány ez a stílus. Egy tuti: változni nem fogok!
2015. febr. 17. 22:13
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem az igénytelen, csöves punkokhoz tartozok :D
2015. febr. 17. 22:13
7/9 anonim válasza:
Ha miközben szerelmet vallasz egy csajnak, a háttérben nem a hétköznaPI CSAlódásoktól a Hánynom kell c. szám megy, akkor van esélyed :D
Egyébként a 3-as válaszoló megmondta a frankót.
8/9 A kérdező kommentje:
A CPg-t és az Aurórát jobban bírom mint a PI CSA-t :D
(Most belegondoltam, hogy milyen lenne amikor beszélek a csajjal aztán pont megy egy CPg-Úgyis meghaltok xdd)
Egyébként köszi a válaszokat :)
2015. febr. 17. 22:17
9/9 anonim válasza:
Személy függő hogy van-e esélyed. A pláza pic...nál biztos nem de gondom nem is olyan lányt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!