Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok hozzá ha egy 20 éves lány minden nap kakaót akarna inni, még akkor is mikor nálatok van?
Figyelt kérdés
:DD2015. febr. 17. 11:37
11/18 anonim válasza:
A kakaótól sok emberre rájön a fingás, úgyhogy nem tartom a legjobb ötletnek.. de tisztes távból ihat felőlem, csak nyissa ki utána az ablakot.
12/18 opened paradise válasza:
Csináljon nekem is,de hidegen és tejszínhabbal.
13/18 anonim válasza:
Én 30 éveden is szoktam inni ;)
14/18 anonim válasza:
Hát aki kakaót akar inni, az igyon kakaót. Én meg adnám hozzá a tejet.... :)
15/18 anonim válasza:
Én meg minden reggel teázom :-P, tehát mindenkinek ízlése szerint.
Viszont az, hogy ezt kérdés formájában ide kiírja, mindenképpen arra enged következtetni, hogy kakaótól függetlenül debil :-P
16/18 anonim válasza:
Ebben nincs semmi rossz, én is minden este kakaót iszok , ez nincs korhoz kötve. 30/f
17/18 anonim válasza:
Miért lenne kisgyerekes ital a kakaó? Nagyon finom dolog, isszák a kisgyerekek is, csak úgy, mint a teát, tejet, vizet. Én meg napi három kávét iszok, és akkor mi van?
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!