Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan az összes pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan az összes pasi ennyire szerencsétlen vagy csak én futok mindig rosszba?

Figyelt kérdés

Mielőtt még bárki is belekezdene.-Nem, nem magasak az elvárásaim...

Az egyik visszaél azzal, amit bizalmasan elmondok neki.

A másik töketlen volt. Minidg azt várta, hogy én kezdeményezzek.

A harmadik pedig annyira bunkó volt, hogy két mondatot nem lehetett vele beszélgetni.

(Már előre látom, hogy csak az oltásokat kapom majd...)

2015. febr. 16. 19:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Na 3 pasi.

3 a magyar igazság + 1 a ráadás, szóval lehet h még 1 hülyébe bele fogsz bukni, de lehet hogy nem.

Háát hiába nincs nagy egom de nem lehet mindenki olyan f**aszagyerek mint én :)

2015. febr. 16. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:

Miért kapnád az oltásokat?

Egyik jelenséget se kellett elviselned semmi ok miatt.

2015. febr. 16. 19:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Még nincs vibrátorod? :D
2015. febr. 16. 19:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Rosszkor voltál rossz helyen rossz emberek közt.

Előfordul, igen akár 3x is vagy 8x is.

De ha feladod, akkor el van b**aszva az egész :)

Nem mindig sikerül elsőre, nekem, volt, hogy kifogtam egymás után 5 idióta nőt és a 6. lett a tuti.

Van aki túl van 10 randin is 10 különböző emberrel míg végre olyat talál akire azt mondja, hogy na igen, ő kell nekem.

sok sikert!

30

2015. febr. 16. 19:46
 15/22 A kérdező kommentje:

De jó, most pozitívan csalódtam. Köszi nektek! :)

Nem egyszerre futottam bele ebbe a 3 fiúba, csak az utolsó kettőt ismertem meg mostanában. És sok volt már egyszerre a csalódásból.

Sajnos olyan vagyok, hogy beleéllem magam a dolgokba...:/

2015. febr. 16. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem ilyen szerencsétlen az összes nyugi, én sem vagyok az. :P

De fordítva sem túl rózsás a helyzet. Egy ideje ismét egyedülálló vagyok, próbáltam ismerkedni, de hát amilyen lányokat kifogtam... Mire végre leszólítottam az egyiket, aki mellesleg nagyon szép volt, kiderült, hogy agyilag kicsit fura, csúszik nála valami. A másik nálam is bunkón viselkedett, azt hitte valami hercegnő, akit majd én kiszolgálok... Ilyenek után a kedvem is elmegy. Bár én még nem gondolkodtam a vibrátoron.. :D

28F

2015. febr. 16. 20:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

don't worry be happy. uuhhuhhu huhuhhhh úúúúúúúú

[link]

2015. febr. 16. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

nagy részünk tényleg ilyen. néha szinte elsiirom magam, mikor figyelek valakit, ahogy a neki kiszemelt csajjal viselkedik. borzalmasan fél, zavarban van, megfelelési kényszer... vagy aki azzal akar imponálni, h leszar mindent, és oltári bunkón viselkedik. aztán jön a megjátszott nagyvonalú. boltban, utcán, szórakozóhelyen, kocsmában.... de pl a rock koncertek hányásig vannak az ilyen arcokkal.

Nem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen lazán beszélgetni valakivel. Nem feszengés, vagy a havert oltogatós alfás b*ziskodás.

Ha jó volt, akkor hát találkozzunk mégegyszer. ..és mégegyszer.

2015. febr. 16. 20:29
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"A másik töketlen volt. Minidg azt várta, hogy én kezdeményezzek."

Erre a részére kíváncsi lennék azért. Biztos vagy benne? Volt egyáltalán kialakulóban valami, vagy csak ezt hitted?

2015. febr. 16. 21:36
 20/22 A kérdező kommentje:

A szomszédban lakik, minden reggel az anyjától azt hallgattam, hogy a fia már megint rólam beszél otthon...

Volt, hogy elhívott "randira." Becsöngetett az egyik délután, hogy az anyja elküldte a boltba és lenne-e kedvem elmenni vele vásárolni. Mondom nem leszek bunkó oké. Mondanom sem kell, hogy az egész utat én pofáztam végig...

Ő nagyon akarta volna, mondta az anyukája, de ezzel most mit kezdjek...Az anyjával többet tudok beszélgetni, mint vele...

2015. febr. 16. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!