Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan az összes pasi ennyire szerencsétlen vagy csak én futok mindig rosszba?
Mielőtt még bárki is belekezdene.-Nem, nem magasak az elvárásaim...
Az egyik visszaél azzal, amit bizalmasan elmondok neki.
A másik töketlen volt. Minidg azt várta, hogy én kezdeményezzek.
A harmadik pedig annyira bunkó volt, hogy két mondatot nem lehetett vele beszélgetni.
(Már előre látom, hogy csak az oltásokat kapom majd...)
Na 3 pasi.
3 a magyar igazság + 1 a ráadás, szóval lehet h még 1 hülyébe bele fogsz bukni, de lehet hogy nem.
Háát hiába nincs nagy egom de nem lehet mindenki olyan f**aszagyerek mint én :)
Miért kapnád az oltásokat?
Egyik jelenséget se kellett elviselned semmi ok miatt.
Rosszkor voltál rossz helyen rossz emberek közt.
Előfordul, igen akár 3x is vagy 8x is.
De ha feladod, akkor el van b**aszva az egész :)
Nem mindig sikerül elsőre, nekem, volt, hogy kifogtam egymás után 5 idióta nőt és a 6. lett a tuti.
Van aki túl van 10 randin is 10 különböző emberrel míg végre olyat talál akire azt mondja, hogy na igen, ő kell nekem.
sok sikert!
30
De jó, most pozitívan csalódtam. Köszi nektek! :)
Nem egyszerre futottam bele ebbe a 3 fiúba, csak az utolsó kettőt ismertem meg mostanában. És sok volt már egyszerre a csalódásból.
Sajnos olyan vagyok, hogy beleéllem magam a dolgokba...:/
Nem ilyen szerencsétlen az összes nyugi, én sem vagyok az. :P
De fordítva sem túl rózsás a helyzet. Egy ideje ismét egyedülálló vagyok, próbáltam ismerkedni, de hát amilyen lányokat kifogtam... Mire végre leszólítottam az egyiket, aki mellesleg nagyon szép volt, kiderült, hogy agyilag kicsit fura, csúszik nála valami. A másik nálam is bunkón viselkedett, azt hitte valami hercegnő, akit majd én kiszolgálok... Ilyenek után a kedvem is elmegy. Bár én még nem gondolkodtam a vibrátoron.. :D
28F
don't worry be happy. uuhhuhhu huhuhhhh úúúúúúúú
nagy részünk tényleg ilyen. néha szinte elsiirom magam, mikor figyelek valakit, ahogy a neki kiszemelt csajjal viselkedik. borzalmasan fél, zavarban van, megfelelési kényszer... vagy aki azzal akar imponálni, h leszar mindent, és oltári bunkón viselkedik. aztán jön a megjátszott nagyvonalú. boltban, utcán, szórakozóhelyen, kocsmában.... de pl a rock koncertek hányásig vannak az ilyen arcokkal.
Nem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen lazán beszélgetni valakivel. Nem feszengés, vagy a havert oltogatós alfás b*ziskodás.
Ha jó volt, akkor hát találkozzunk mégegyszer. ..és mégegyszer.
"A másik töketlen volt. Minidg azt várta, hogy én kezdeményezzek."
Erre a részére kíváncsi lennék azért. Biztos vagy benne? Volt egyáltalán kialakulóban valami, vagy csak ezt hitted?
A szomszédban lakik, minden reggel az anyjától azt hallgattam, hogy a fia már megint rólam beszél otthon...
Volt, hogy elhívott "randira." Becsöngetett az egyik délután, hogy az anyja elküldte a boltba és lenne-e kedvem elmenni vele vásárolni. Mondom nem leszek bunkó oké. Mondanom sem kell, hogy az egész utat én pofáztam végig...
Ő nagyon akarta volna, mondta az anyukája, de ezzel most mit kezdjek...Az anyjával többet tudok beszélgetni, mint vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!