Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek Vajna Tímeáról?
Most legalább kiderült miért Verte a Damu Roland!
Le kellett tőrni azt a beképzelt egos énjét
"Pozitív elmebeteg" - XD
Amúgy az tetszik, hogy burkoltan, visszafogottan úgy osztogatod itt az embereket, mint Rambo az özvegyi jutalékot.
Rambo az özvegyi jutalékot
:D:D:D Besírtam :)) De nem offoljuk szét a topikot :D
Einstein: "A kreativitás lényege, hogy ügyesen leplezed a forrásaidat."
S amiért lelepleztél, sajnálattal kell közölnöm, hogy földi pályafutásod ezennel véget ért! XDDD
#12:
Ezt mondjuk kikérem! Én is kedvellek már régóta :-P
Nem olyan egyszerű ez a téma azért, mint ahogy a legtöbben látják, hogy "pénzért mindent" - véleményem szerint hülyeség, hogy mindenki ezt a plaácsik Tímeát szidja. Nagyon furcsa történet ez, adva van egy alapból jelentéktelen, csúnyácska nő (nézzétek a régebbi képein ahol a Damuval van) aki egyszer csak ilyen kis penészvvirág létére megtetszik a producernek, és akkor egyszer csak szép lesz, és olyan, valahogy más. Nem tudom, mi történt, szerintem már eleve ez a nagy változás is furcsa, annál inkább, mert láttam még nagyon régen élőben (rokonaink laktak az ő környékükön a kilencvenes években) párszor, de semmi olyat nem láttam benne, se okosságot, se szépséget, se kisugárzást, ami megfogó lett volna, komolyan, totáltuningon esett át, vagy nem tudom. Persze, most jól mutat, fényképen, de hogy valójában olyan maradhatott, mint régen, az biztos.
Ami még nem szimpatikus: gazdagok, okés, van pénzük, okés, de mi hatalmazza fel őket, hogy úgy csináljanak az öregpasassal, mintha mindenhez értenének? És egy olyan országban, ahol a nép nagyrésze nem keres 200000 nettót se egy hónapban, miért kell ilyen undorítóan hőzöngve bulikat szervezni, mondjuk a születésnap Oroszlános Udvarban, és hasonlók. De tényleg, miért volt szükség erre, hogy a médiában tudassák, hogy egy amúgy is pénzes csokker szórja a pénzt, és a prolik csak lessék a tévén?
A pénzzel azért nem jár együtt a mindenhezértés se, és még annyi más nem. Szóval nekem az egész sztori nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!