Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ismerkedne : ) 22/L?
Ki mit csinál ? Kinek mi a foglalkozása ?
Nem, nem a pénz miat kérdezem csak érdekel ki mivel foglalkozik, ki mivel tölti az idejét, milyen emberek vannak itt. :)
...egyébként programozó, de ez vicces volt :)
23F
Egyetemen tanulok, nemsokára fejezek. Animáción. E mellé a 3d grafikát kitanultam autodidakta módon és tavaly pár munkám alapján megkeresett m.o. legnagyobb szakmabeli cége, hogy dolgozzak náluk.:) De mondtam, hogy előbb lediplomázok, ha már elkezdtem.
Amúgy nem csinálok semmit, anyával beszélgettem arról, hogy kis városunknak mennyi mindent kéne máshogy, kreatívabban megoldania, hogy egy igazi kultúr-központtá alakuljon. Már így is annak számít, de a színvonalon még lehetne emelni. Most meg befeküdtem az ágyba, hogy megnézzek valami filmet alvás előtt.
Hát, így ennyi.
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!