Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ismerkedne : ) 22/L?
Figyelt kérdés
Ki mit csinál ? Kinek mi a foglalkozása ?
Nem, nem a pénz miat kérdezem csak érdekel ki mivel foglalkozik, ki mivel tölti az idejét, milyen emberek vannak itt. :)
2015. febr. 16. 01:06
1/28 A kérdező kommentje:
*miatt
2015. febr. 16. 01:06
4/28 anonim válasza:
Én jelenleg gőzerővel állást keresek. (Tavaly határozott idejű szerződéssel dolgoztam egy évet.)
Egyetemen vívok szélmalomharcot az utolsó 4 tárgyammal.
Szabadidőmben próbálom fejleszteni és szinten tartani magam szakmai téren, barkácsolok.
Nemsokára 27 éves leszek, férfi vagyok.
5/28 anonim válasza:
Matematikus hallgató vagyok. 20/F
6/28 A kérdező kommentje:
Munkaügyi központban dolgozom. :)
2015. febr. 16. 01:11
8/28 anonim válasza:
Informatikus vagyok.
Egyébként mily meglepő, hogy egy munkaügyisnek ez az első kérdése. ;-)
9/28 anonim válasza:
Én autósmoziban széket festek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!