Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szórakoznak a pasik a nők érzelmeivel?
Figyelt kérdés
Miért kell a nőket hülyére venni és átverni?
Ha egy pasi nem akar semmit valakitől akkor miért piszkálja/szivatja miközben igazából nem is érdekli a csaj??
2015. febr. 15. 21:35
11/15 anonim válasza:
Miért hagyják hogy hülyére vegyék, lehet h ezek az emberek vakok?
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves #9!
még nem vettek hülyére, csak akartak.
Nem ugyanaz!
2015. febr. 15. 21:56
13/15 anonim válasza:
Ah,értem.Maradj figyelmes továbbra is és talász olyan férfit is aki nem akar kihasználni.Nem minden arany ami fénylik.Sok rendes pasi van, akik nem használja ki a nőket.Sok sikert.
9-es voltam.
14/15 anonim válasza:
egyes pasik szórakoznak egyes nők érzelmeivel, és ez ugyanúgy igaz fordítva is!
15/15 anonim válasza:
Sajnos tényleg sok pasi ezt csinálja, viszont általánosítani nem kell. Egyébként megértelek kérdező, jelen pillanatban én is ilyen helyzetbe csöppentem, és egyáltalán nem szórakoztató..Korrektebbnek tartanám ha tisztáznák a dolgokat a felek, és nem szórakoznának a másik érzéseivel..-.-" :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!