Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is be kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is be kellene vezetni egy magányosok ünnepét?

Figyelt kérdés
Hogy kompenzálja a mai "szerelmesek ünnepét". Valahogy megemlékezni azokról, akik magányosak, és esélyük sincsen arra, hogy valaha is legyen valaki, akivel ünnepelhetnének. Ez ellen meg nem lehetne panaszuk azoknak sem, akik azért nem valentinoznak, mert, hogy az amerikai ünnep, mert ez egy teljesen magyar kezdeményezés lenne. Ilyenkor nyugodtan jöhetne az önsajnálat minden mértékben, és senki nem szólna be azoknak, akik az év minden napjára szenvedésre vannak kárhoztatva azért, mert nincs párjuk. Nos?

2015. febr. 14. 21:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*megelegedni vele :D :)
2015. febr. 14. 22:10
 12/17 A kérdező kommentje:

AZ életben pár nélkül semmi sem szép. Bármit, ami egymagában tapasztal meg az ember csak a fele annak, amit megtapasztalhatna egy párral.

Amúgy meg 28 évesen egy randim sem volt még soha, csak rengeteg visszautasítás. Nem hiszek már a tündérmesékben, engem egy lány sem képes szeretni.

2015. febr. 14. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Vezesd be. Most nem tökmindegy, hogy mások bevezetik-e, vagy tudnak-e róla, mikor úgyis minden érintett egyedül ünnepelné, ha ünnepelné?
2015. febr. 14. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne tedd függővé másoktól a boldogságod, mert akkor kihasználnak, tisztelni meg sose fognak. Te akarnál a nyakadba venni egy koloncot, aki mindenben rád támaszkodik, vagy szívesebben lennél olyannal, aki önálló, és akár te is fordulhatsz hozzá segítségért?
2015. febr. 14. 22:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Jó lenne,de aki nem élt át hasonlót,annak fogalma sincs róla,ezért nem értem miért kell ilyen butaságokat írni ide,mint néhány válaszoló...

Ha csak fele annyi rosszat éltek volna át,mint én,már nem bírnák le merem fogadni bármibe...

Mondani könnyű bármit,de belegondolni a másik helyzetébe néha nem ártana.

2015. febr. 14. 23:19
 16/17 anonim ***** válasza:

# 15 - Szivi, én elég sok rosszat megéltem, családban, iskolában, magánéleti téren, munkában egyaránt, aláztak meg, használtak ki, gúnyoltak, rúgtak belém, elb*ták a fogsoromat gyerekkoromban fogászaton, és még sorolhatnám, mégse lettem depressziós, hanem megtanultam felállni és menni tovább.

Mi van, ha nincs párom Valentin-napon? Semmi, attól én még értékes ember vagyok, nem vagyok kevesebb, persze nem tudok játszani páros belépőért, páros nyaralásért, pedig én is szeretnék nyerni ezt-azt, amit párosával hirdetnek, de tudod, mit, tojok rá.

2015. febr. 14. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem, mert akkor még jobban megerősödne bennük esetleg, hogy magányosak, kivéve, ha akkor mégis összeülnének egy helyen, de hát kb eleve magányosok, szal... :S
2015. febr. 14. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!