Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is be kellene vezetni egy magányosok ünnepét?
AZ életben pár nélkül semmi sem szép. Bármit, ami egymagában tapasztal meg az ember csak a fele annak, amit megtapasztalhatna egy párral.
Amúgy meg 28 évesen egy randim sem volt még soha, csak rengeteg visszautasítás. Nem hiszek már a tündérmesékben, engem egy lány sem képes szeretni.
Jó lenne,de aki nem élt át hasonlót,annak fogalma sincs róla,ezért nem értem miért kell ilyen butaságokat írni ide,mint néhány válaszoló...
Ha csak fele annyi rosszat éltek volna át,mint én,már nem bírnák le merem fogadni bármibe...
Mondani könnyű bármit,de belegondolni a másik helyzetébe néha nem ártana.
# 15 - Szivi, én elég sok rosszat megéltem, családban, iskolában, magánéleti téren, munkában egyaránt, aláztak meg, használtak ki, gúnyoltak, rúgtak belém, elb*ták a fogsoromat gyerekkoromban fogászaton, és még sorolhatnám, mégse lettem depressziós, hanem megtanultam felállni és menni tovább.
Mi van, ha nincs párom Valentin-napon? Semmi, attól én még értékes ember vagyok, nem vagyok kevesebb, persze nem tudok játszani páros belépőért, páros nyaralásért, pedig én is szeretnék nyerni ezt-azt, amit párosával hirdetnek, de tudod, mit, tojok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!