Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a farkuknál fogva lehet vezetni a férfiakat? Ezzel lehet irányítani őket?
Nem egészen így van, de sok esetben elég ennyi is :)
Engem pl. azért nem tud egy nő irányítani, mert tudom hogy mindig szerezhetek magamnak másikat.
Elhagy a fa-.szba? Kidob a pi-.csába? Fenyegetőzik? Hisztizik? Irányítani, zsarnokoskodni akar?
Oké, csinálja. Én meg elköszönök és még azon a héten elmegyek bulikba vagy az utcán/buszon/boltban/stb. megszólítok lányokat és a 10-20-ból akit megszólítottam simán lesz olyan, akivel kedveljük egymást, megadja a számát, stb. aztán mehet minden elölről.
A nők nem tudják irányítani azokat a férfiakat, akik tudnak csajozni és van választási lehetőségük. A nők azokat a férfiakat tudják irányítani, akik nem tudnak csajozni és félnek hogy elvesztik az adott nőt, akkor utána jó ideig megint nem találnak másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!