Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok csendes, kedves, értelmes lánynak
bunkó paraszt kell? Vagy miért kell sok csendes, kedves,
értelmes fiúnak hülye r*banc?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a két nemnél az értelmesebbek csoportjának nagy részének a másik nem emberileg és erkölcsileg 0 emberei tetszenek.
Miért nem kell nekik a hozzájuk hasonló értelmes fiú/lány?
#4: Ez érdekes kérdés. Ha megnézed, a nyuszi lányok többsége is a nagyszájú, menő pasik után kajtat, nekik nem elég jó egy átlagos külsejű, csendes fickó. Szerintem aki önmaga teljes ellentétét keresi, az azt akarja ezzel pótolni, ami saját magában nincs meg. Másrészt meg a bunkók/ribik "népszerűbbek", mert nagyszájúak, feltűnőek stb., tehát sokak számára jó dolog lehet hozzájuk dörgölődni, a holdudvarukhoz tartozni.
2015. febr. 14. 21:35
12/19 A kérdező kommentje:
"Ha megnézed, a nyuszi lányok többsége is a nagyszájú, menő pasik után kajtat, nekik nem elég jó egy átlagos külsejű, csendes fickó."
Persze, ezt írtam a kérdésben is, és erre keresem a magyarázatot. :)
2015. febr. 14. 21:37
13/19 A kérdező kommentje:
Azért idegesítô tud lenni.
Találok egy "csendes-kedves-értelmes"-nek tûnô lányt, azt gondolom, hogy végre egy normális lány... Aztán kiderül, hogy talán mégsem annyira értelmes...
2015. febr. 14. 21:39
14/19 polegirl válasza:
De szerintem meg nem kellene össze keverni hogy az átlag ember kit és miért keres magának meg egy 'celeb' vagy 'nyuszi' kit és miért keres magának! Ég és Föld a kettő...
2015. febr. 14. 21:43
15/19 anonim válasza:
Én elég csendes vagyok meg szerintem kedves és értelmes is :D mégsem a "bunkó paraszt" "kell" :D csak sajnos úgy van ahogy mondod hogy mindenkinek a nagyszájú, menő csajok kellenek... én sem látom az értelmét ennek az egésznek :D
2015. febr. 14. 21:46
16/19 anonim válasza:
#15: Arról senki sem tehet, ha nem veszitek észre a hozzátok közeledni akaró átlagos srácokat, vagy lerázzátok őket (tisztelet a kivételnek, aki szóba is áll velük). De az a baj, hogy mivel rendszerint nem adtok jeleket, és visszahúzódtok, senki sem fogja azt gondolni, hogy nyitottak vagytok az ismerkedésre, a sült galamb meg nem fog a szátokba repülni. Plusz azért valljátok be, hogy ti is jobban vonzódtok a nagyszájú, népszerű pasikhoz, mint egy visszahúzódó, átlagos külsejű, könyvmoly sráchoz.
2015. febr. 14. 21:49
17/19 anonim válasza:
Nem egészen ilyen szélsőségesen működik ez, de nem biztos, hogy két teljesen egyforma temperamentumú ember jön ki a legjobban egymással.
Csendesebb, visszahúzódóbb, félénkebb típus vagyok, a férjem inkább az a tipikus "nagyszájú", társasági, könnyen barátkozó, magabiztos. Mégis vele illünk össze. Régen próbáltam hozzám hasonló srácokkal ismerkedni, de soha nem működött.
2015. febr. 14. 22:41
18/19 anonim válasza:
Én meg, mint csendes, értelmes lány nem a bunkó parasztokra bukom. És akiket ismerek szintén nem erre buknak, így én se értem, hogy miért hiszik azt a pasik, hogy "nekünk" bunkó paraszt kell...
18L
2015. febr. 15. 00:46
19/19 anonim válasza:
#18 vagyok. Még annyit fűznék hozzá, hogy lehet, hogy az "ellentét" imponáló egy szinten belül (mert ha már én nem vagyok nyitott, könnyebb, ha a srác az persze, meg könnyebben rángat ki a komfortzónámból blabla), de valahogy mindenki a végletekbe esett át ami meg már nem feltétlen igaz. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!