Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a színes hajú lányok?
Egy-két lila/kék/pink/zöld tincs még belefér, vagy az sem baj, ha az egész frizura színes?:D Komolytalannak és hülyeségnek, vagy merésznek és szexisnek találjátok?
Hmm. Ez eddig olyan volt, mint egy reklámszöveg. Mindegy. Szóval a lényeg, hogy nektek bejön-e egyáltalán, és ha igen, akkor milyen mennyiségben? c:
A színes tincs bejön, a teljesen színes frizurát nem tudom. Piszkálja a fantáziámat, de majd csak akkor tudom megmondani, ha megismerek valakit, akinek ilyen :)
23/F
nem
általában összesúgunk haverral "hát ez hogy néz ki? xDD, mi van a hajával?"
Attól függ. Bár én a természetesség híve vagyok, de van olyan lány, akin kifejezetten jól áll. Van, akin meg egyáltalán nem.
Nem tartom sem komolytalannak, sem hülyeségnek (ennyi erővel a sima hajfestést is annak gondolhatnám), csak nem biztos, hogy mindenkinek jól áll.
Hajjaj :D
Párszor már le is írtam itt,hogy régen nagyon zsáner volt.
Kék,lila,narancs stb.
Jobban szeretem ha az egész az,de 1-2 tincs is jó. Pl. Feketében a kék,meg ilyenek.
20/F
Köszi a válaszokat^^
Persze jöhetnek még:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!