Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a velünk ellentétes külsejűeket látjuk szépnek? Pl a szőke hajú a barna hajút, a kreol bőrű a fehér bőrűt, a kék szemű a barna szeműt, stb.
Van, akinél igaz, nálam részlegesen.
Barna hajú, barna szemű, fehér bőrű lány vagyok.
A szőke hajú, fehér bőrű férfiak tetszenek, szemszín akármilyen lehet.
ez puszta genetika. genetikai értelemben véve az az előnyös, ha genetikai értelemben véve minél távolabb embereknek születik utóda, ezért van egy kódolt vonzódás bennünk a tőlünk eltérő genetikai tulajdonságokkal rendelkező emberek felé, hogy biztosítsuk a gének keveredését.
pl: ahol mindenki szőke, fehér bőrű ott valószínű, hogy nem csak a külső tulajdonságokat biztosító gének terjednek el a közösségben, hanem olyanok is, amik negatívak, például örökletes betegségek. ha megjelenik egy sötét bőrű, sötét hajú ember, akkor azt vonzónak fogjuk találni, könnyen talál párt, születnek gyerekei, és is lehetősége lesz arra, az utódai már ne hordozzák az örökletes betegséget sem
Utolsó vagyok.
Amit a genetikáról írtak előttem, azzal egyetértek, de amúgy alapjáraton hülyeség a feltevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!