Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik a (sötétebb) barna szem szín? Vagy az olyan semmi extra?
Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 23:09
1/13 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek más tetszik :D Én pl szeretem a sötét barnát *.* főleg ha ilyen nagyok azok a szemek :D 19/F
2/13 anonim válasza:
Nekem az olyan tetszik nagyon, ami annyira sötét barna, hogy alig lehet kivenni benne a pupillát. Az egy fekete hajjal és enyhén napbarnított bőrrel nálam mindent visz! *-*
3/13 anonim válasza:
Sötétbarna, már-már fekete szemem van, és utálom, hogy sehogy nem lehet nézni vele, csak úgy, hogy "ma mindenkit meg akarok ölni", illetve "ma csak téged akarlak legyilkolni". Szóval számomra nem vonzó.
4/13 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a sötétebb szemszín tetszik. :)
5/13 opened paradise válasza:
Nekem nem a kedvencem,az alatt már csak a libafos zöld van,de nem lenne kizáró ok.
6/13 anonim válasza:
Szerintem a világosabb színek jobban hatnak a cuki lányokon (ôket szeretem), de ez tényleg semmi. :)
7/13 anonim válasza:
Nekem is ilyen, majdnem fekete. :) A pozitív visszajelzések többségben vannak nálam. Senki sem hitte még, hogy le akarom gyilkolni. :D Eddig csak dicsérték, pedig szerintem semmi extra nincs benne. Amit viszont utálok, hogy nagyon rövid és egyenes szálú a szempillám, és alig látszik. :(
9/13 anonim válasza:
A legjobb barátnõmnek gyönyörû fekete szemei vannak *~* Szerintem nagyon szépek a sötét szemû lányok 😊
10/13 anonim válasza:
Én egy ilyen szempárba szerettem bele... :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!