Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelen a szerelem két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen a szerelem két különböző helyről származó ember között?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy egy ázsiai nem veszi komolyan az európai nőket?

reménytelenül beleszerettem valakibe vagy talán ő is honnan tudjam?

2015. febr. 13. 23:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
:((
2015. febr. 13. 23:33
 12/22 anonim ***** válasza:
:)
2015. febr. 13. 23:35
 13/22 anonim ***** válasza:

kéredzkedj rá sztem.

sok jót tudna nyújtani neki sztem, amit ott nem, főleg, ha szőke. :) amúgy melyik ország, elárulod-e?

2015. febr. 13. 23:47
 14/22 A kérdező kommentje:
te meg minek örülsz 12.-es? más szomorúságának hogy pusztulnál el ilyen a magyar mentalitás utálom ezt a helyet..
2015. febr. 13. 23:49
 15/22 anonim ***** válasza:

hagyjad már a magyar mentalitást, a japánoknál milyen emberek vannak, azokról hallottál már pl.? kikészítenek annyira néhányat a suliban a többiek, h megöli magát. szóval Mo. még ahhoz képest jó hely, ha így nézzük. USA meg a lövöldözéseivel, szóval arany középút vagyunk.

De amúgy meg sz**d már le az olyanokat, akik rosszat akarnak, ilyen a világ, mindenhol fúrják a másikat, nagyon ritka sztem, ahol nem, ez van.

2015. febr. 13. 23:53
 16/22 A kérdező kommentje:

nem mondtam hol él.. de kitaláltad.

jó nem baj :) lesz*arom

:D

2015. febr. 14. 00:03
 17/22 anonim ***** válasza:
érteni japánt kawaii lányka? :D ne legyél már baka, amerikaiaknak hatalmas pénisz, japánoknak iciripiciri pénisz. :D
2015. febr. 14. 00:05
 18/22 A kérdező kommentje:

.........................

nem nekem elég akkora :) és nem annyira pici..

2015. febr. 14. 00:28
 19/22 Fish1 ***** válasza:
Nem származás kérdése. Nekem van ismerősöm, akinek kínai a pasija. Viszont ha hamarosan visszamegy, az gáz lehet, főleg ha nem jön vissza, csak ritkán.
2015. febr. 14. 02:44
 20/22 anonim ***** válasza:
szánalmas
2015. febr. 14. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!