Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a pasik, hogy alig van normális, értelmes lány, ami meg mégis akad, az foglalt, miközben egy csomó ilyen van, ráadásul többnyire egyedülállók?
Az nem elég, hiába vagy te laza vagy gátlástalan, vagy tele önbizalommal, kedvességgel, attól még a lány ugyanúgy visszahúzódó illetve ami a legnagyobb probléma szerintem, hogy előítéletesek!
Egyáltalán nincs sok egyedülálló lány, mivel az alfahímek minimum 3-4 nőt kúrogatnak. Már évtizedekkel ezelőtt piackutatásban részt vett egyéneket kérdezgettek (50% nő, 50% férfi), és a férfiak majdnem duplája vallotta magát egyedülállónak, mint amennyien a nők. Sok-sok évvel később még szélsőségesebb lenne ez a grafikon.
SZÓVAL K#RVÁRA ALIG LEHET TALÁLNI EGYEDÜLÁLLÓ NŐT!
22:04-es válaszoló!
Kielemezném azt, amit írtál:
"Lehetsz te akármilyen laza, ha az adott lány maga a megkövesült félelem, egy rakás olyan csaj van, aki mindentől és mindenkitől retteg, nehogy már véletlenül esélyt adjon valakinek egy személyes találkozásra."
-->A lazaság csak ahhoz kell, hogy lássa, magabiztos vagy, férfiként tudjon tekinteni rád. A lány félelmeit azzal lehet megszüntetni, ha bizalmat ébresztünk benne. Aki érti az ilyen fajta kommunikációt, az simán megcsinálja. Nekem volt már, hogy egy első ránézésre félénk csajt szedtem fel a buszmegállóban. A beszédéből ítélve sem volt egy hangember, mégsem üres kézzel távoztam a helyszínről.
"Előadják a nagyhalált, hogy milyen magányosak, de ha kezdeményezel, akkor meg rendszerint kitalálnak valamilyen hülye kifogást, pl. túl sok mindent tudsz rólam, mi lesz, ha időközben beleszeretsz valaki másba stb.,"
-->Ez rendszerint azért fordul elő, mert nem jól kezdeményeznek. A férfi és a női gondolkodás alapból más. Ha nőkhöz közelítünk, akkor alap, hogy az ő gondolkodásának megfelelő témákkal, módszerekkel indítunk. A másik pedig az, hogy a nők tudatosan-tudat alatt tesztelik a pasikat, ezért mondanak olyanokat. Aki azonban ismeri a női teszteket, az jól tudja, hogy amikor egy lány "kifogásokat" mondd, az nem mindig "kifogás", hanem teszt, amivel azt méri le, hogy az illető valóban az-e amilyennek mutatja magát.
"nagyon gyakran süt a negativitás, az önbizalomhiány a szövegükből"
-->De nem mindegy, hogy miért. Ha negatív, akkor lehet, hogy rossz napja volt. Az önbizalomhiány pedig nem biztos, hogy önbizalomhiány, lehet akár zavart állapot is, ami a te malmodra hajtja a vizet, mert akkor te irányítod a beszélgetést.
"Sajnos nagyon sok ilyen lány van, akik normálisnak tűnnek, de van valami problémájuk, viszont ha nem kezdeményeznek náluk, az a baj, ha kezdeményeznek, akkor meg rettegnek."
-->Hát kezdeményezz jól. Ha meg nem jön össze, lépj a következőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!