Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért panaszkodnak a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodnak a pasik, hogy alig van normális, értelmes lány, ami meg mégis akad, az foglalt, miközben egy csomó ilyen van, ráadásul többnyire egyedülállók?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 21:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez ertelmes, egyedulallo lanyok nem mozdulnak sha ki. Ha meg kimozdulnak, megkozelithetetlenek az almodozasaik miatt,vagy ideje koran lelepnek.
2015. febr. 13. 21:50
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, sok egyedülálló lánnyal akartam már találkozni, mégis 99%-ban leráztak, pedig nem vagyok se ronda, se bunkó. Én hiába adnék neki esélyt, ha ők nem adnak nekem. Tudom, nem kötelező engem senkinek sem elfogadnia, de azért furcsa, hogy még véletlenül sem akadt köztük egy sem, akinek komolyabban tetszettem volna, vagy aki tényleg esélyt adott volna kicsit többre.
2015. febr. 13. 21:50
 13/25 anonim ***** válasza:
31%
Azért, mert az összes lány a beképzelt, gazdag, másokat lekezelő férfiakra bukik, még a normálisabb lányok is!
2015. febr. 13. 21:51
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen természetesen vannak ilyen szabad nők, csak velük meg az a probléma, hogy nagyon nehezen lehet náluk kezdeményezni, egyáltalán kapcsolatot teremteni velük, hogy egyáltalán észrevegyenek.

Mert túlzottan álmodozó típusok.

Visszahúzódóak is sokan ami önmagában nem lenne baj, csak az ami ezzel jár, hogy megközelíthetetlenek.

persze ez nem mindegyikre vonatkozik.

2015. febr. 13. 21:52
 15/25 anonim ***** válasza:

"Igen természetesen vannak ilyen szabad nők, csak velük meg az a probléma, hogy nagyon nehezen lehet náluk kezdeményezni, egyáltalán kapcsolatot teremteni velük, hogy egyáltalán észrevegyenek."

Miért lenne nehez? Nem nehéz, csak lazának kell lenni, és kezdeményezni. Akinek gátlásai vannak, annak tényleg nehéz.

2015. febr. 13. 21:55
 16/25 anonim ***** válasza:
20%

mert ez az igazság!

1 csoport nők szépek csinosak de havi 200 e ft is kevés lenne rájuk (vigyem éterembe éhes! vigyem szoliba le akar barnulni vigyem vastag csabi koncertre természetesen kocsival!)

2 csoport nők csunyák semmi önbizalom nincs ( félek veled randizni! mit akarsz tőlem ? meg a sok lerázós kamú szőveg az ilyenek meg sírnak miért nincs pasim? talán esélyt kéne adni a pasinak)

3 csoport nők okosak kedvesek összes foglalt ....

2015. febr. 13. 21:56
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

@crip4life

Nagy butaságokat beszélsz!

2015. febr. 13. 21:57
 18/25 anonim ***** válasza:

Pontosan. Az a baj, hogy iszonyú válogatósak a lányok, akkor is ha nincs senkijük. Illetve sokan gondolom idegenkednek az internetes társkereséstől, akik máshol nem tudnak ismerkedni. Ott se perc alatt elkel mindegyik, és csak a rondák meg azok maradnak akik nem is igazán akarnak pasit. Akkor miről is beszélünk?

36f

2015. febr. 13. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
ez az igazság tapasztaltam volt dolgom sok nővel nem vagyok töketlen! gondoltam be probálkozok a rondább csajoknál ők is megérdemlik hogy szeresse 1 pasi erre 1 nyamvadt randit se lehetett velük le szervezni!
2015. febr. 13. 22:00
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
#15: Lehetsz te akármilyen laza, ha az adott lány maga a megkövesült félelem, egy rakás olyan csaj van, aki mindentől és mindenkitől retteg, nehogy már véletlenül esélyt adjon valakinek egy személyes találkozásra. Előadják a nagyhalált, hogy milyen magányosak, de ha kezdeményezel, akkor meg rendszerint kitalálnak valamilyen hülye kifogást, pl. túl sok mindent tudsz rólam, mi lesz, ha időközben beleszeretsz valaki másba stb., nagyon gyakran süt a negativitás, az önbizalomhiány a szövegükből. Sajnos nagyon sok ilyen lány van, akik normálisnak tűnnek, de van valami problémájuk, viszont ha nem kezdeményeznek náluk, az a baj, ha kezdeményeznek, akkor meg rettegnek.
2015. febr. 13. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!