Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz az ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz az ha valaki egyedül éli le az életét? F

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem lesz felesége,gyereke!

2015. febr. 13. 21:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hú,Alaszkába én is mennék....amúgy nem gáz,csak iszonyatosan nehéz.
2015. febr. 13. 22:22
 12/20 B.Dávid ***** válasza:
Szerintem ez a társadalom szégyene, h az olyan férfi nem "keresett cikk" aki soha nem aláz meg egy nőt. Pedig a helyzet ez. Sajnos. Nem ledegrodálni akarom a nőket, de az aki tényleg kedves velük, őszintén szereti és jót akar, azt padlóra küldik. Amelyik nő ezen mélyen felháborodik, az vagy csak saját magának hazudik, vagy egy olyan nagyon ritka kivétel, aki csak a szabályt erősíti. Abban a világban amit én konstruálok, épp fordítva lenne és a képmutató, hazug, szexista, soviniszta emberek lennének iszonyatosan magányosak, de jelenleg nem ezt a kort éljük
2015. febr. 16. 12:44
 13/20 B.Dávid ***** válasza:
Ha a kérdés arra irányul h te nem akarsz feleséget/barátnőt és gyereket, az más. Nem tudom h gáz e, csak az h ezzel a gondolkodással nem tudok azonosulni
2015. febr. 16. 13:03
 14/20 A kérdező kommentje:
értem!köszönöm a választ!nem tudom,elvagyok keseredve...minden eszembe jutott már!!már már próbálok felkészülni arra,h mi van ha egyedül élem le az életem!tudom nagyon gáz felfogás,de ez van!
2015. febr. 16. 13:05
 15/20 B.Dávid ***** válasza:
Sztem tényleg nem ez a gáz, ez ilyenkor nem meglepő. Én is így érzem egyre gyakrabban
2015. febr. 16. 13:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Meg sok dolog valtozhat, mindossze 23 eves vagy.
2015. márc. 12. 10:52
 17/20 anonim ***** válasza:
csak akkor ha így nem boldog, van aki boldogabb egyedül ezzel nincs baj.
2015. márc. 12. 10:56
 18/20 anonim ***** válasza:

B.Dávid, ez sem véletlen.

Az ilyen férfiak, amit leírtál, elég nőies tulajdonsággal rendekleznek, amihez -érhető okoból- nemvonzódnak a nők.

Úgy is lehet törődni egy nővel, ha köben férfias maradsz, de manapság a fiús picsogósabbak mint a lányok.

2015. márc. 12. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:
A magánélet sosem lehet gáz! Ebben benne van a könnyűvérűség és a magány is!
2015. márc. 12. 11:06
 20/20 B.Dávid ***** válasza:
#18 nem úgy értem h mindenen elsírja magát, pusztán csak partnernek tekinti a nőt, nem soviniszta. De a társadalom férfi princípiumnak tartja, ha a férfi már-már tahó, így a nőknek is ez kell
2015. márc. 24. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!