Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi 3 dolog közül melyik izgatja fel leginkább a nőket?
Figyelt kérdés
-egy jó bók, szavak
-egy szép pénisz
-egy köteg papírpénz
2015. febr. 13. 18:54
1/10 anonim válasza:
Egy köteg papírpénz! Máris benedvesedtem, ah!
21/L
3/10 CptTomato válasza:
Egyik sem tapasztalatom szerint....bár a második nem hátrány
4/10 anonim válasza:
Én az elsővel szoktam hódítani. Aki híján van a karizmának és önbecsülésnek, annak marad a 3. A pénisszel viszont nem tudom hogyan lehet hódítani. Kirakod és vársz, amíg valaki ráakad?:D
5/10 anonim válasza:
Egyes nőknél a három ilyen sorrendben szokta követni egymást, ők a hivatásosak.
A többieknél nagyon változó szcenáriók képzelhetők el, bármelyik elem kimaradhat, helyettesíthető pl. humorérzékkel, szép testtel, helyes arccal stb. stb.
6/10 anonim válasza:
egyik sem. a Szürke 50 árnyalata izgatja őket fel csak.
7/10 anonim válasza:
Az első kettő de csak ha megfelelő embertől jön / megfelelő emberhez tartozik. :) Csak úgy ha valami idegen alak idetol egy bókot vagy egy péniszt, az még nem fog felizgatni. :D
8/10 anonim válasza:
Első vagyok: az kifelejtettem, hogy szívesen fogadom a priviket, de csak ha a kritériumnak megfelel az illető. :*
9/10 anonim válasza:
A 4.!
Ha szemébe mondod az igazságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!