Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Kiskoromba soha nem voltak barátaim..Talán, mert nagyon visszahuzdó voltam..Nagyon magányos voltam elkezdtem enni..sokat.76 kilo lettem. Még egy okot adtam,hogy mindenki kikezdjen. Felsőben evés zavaros lettem, 40 kilóval korházba kerültem..Másfél év kellett eltejen mire nagyjából elfogattam magam. Eltelt pár év és jött a középsuli, ittár kigyogyúltam nagyjából, 50 kiló körül vagyok most jelen is meg akkor is. Szóval középiskolás korom elején új lehetőségeket kaptam. Lett egy csomó normális bnőm és fiú barátok is. De én elvesztettem a fejem. Menekülni akrtam a múlttól és ezt csak úgy tudtam megvalósítani, hogy elindultam egy lejtőn. Pia, cigi, aztán egy kis drog.. Belekerültem egy roma bandába ahol jól érzem magam.. Persze én egyedül kitűnök közülük.Hófehér bőr, szőke haj, világoskék szem.. Sokat csesztettek de én ezeket nem vettem magamra..Elkezdtem másokat lenézni,"hangoskodni",lopni stb.. Aztán anyám bnője mindig látott és elbeszélgetett velem.. de én nem hallgattam hallgatok senkire már.4 tantárgyból bukásra állok erősen. Majd anya megtudta,hogy van valami közdtem meg egy fiú között abból a bandából..Eltiltottak tőle persze én nem hallgatok rájuk. Csak ő jár a fejembe illetve mindennap találkozunk. Szerelmes lettem belé és ő is belém.. De megláttak megint vele..Ez hétvégén fog kiderülni és nagyon félek.Nagy balhé lesz itthon. Nem tudom mit csináljak nekem ez lett az életem.2015. febr. 13. 11:17
1/7 anonim válasza:
Csak sajnálni tudom, és remélem lesz elég ereje, hogy kikeveredjen örökre a rossz társaságból és javítson a tanulmányain!
Remélem tudja ez a lány, hogy a szülei és a családja szeretik és mellette állnak,és nincs szüksége a bandára,meg a sok hülye cselekedetre!
2/7 anonim válasza:
Hát szar ügy, gondolkodni kellett volna
3/7 anonim válasza:
Egy ilyen lány csak is egy genetikai .... lehet,nem méltatnám semmire sem.Lázadsz,de hiába,még elit sem vagy.Járkálj szépen abba a társaságba,közéjük való vagy,taps-taps.Ha tudod,hogy lejtőn vagy,még kisebb mércét üt meg a szinted :D
4/7 anonim válasza:
En is csak sajnalni tudlak..nem kivanok senkinek ilyet, es neked is drukkolok h sikeruljon innen az eletednek felfele haladni..
5/7 anonim válasza:
cigi, pia, drog, roma banda, ebből a bandából valami züllött partner...
figyelj ha nem szeded össze magad akkor vagy egy putriban rohadsz meg, vagy a sitten...de lehet előbb késelnek halálra a konkurens nőstények...
változz jó irányba inkább...még nem késő!
6/7 PearlDiver válasza:
A véleményem, hogy ha nem érzed jól magad ebben a helyzetben, akkor minden erőddel, a nehézségeket leküzdve, ki kéne lépned ebből a társaságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!