Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra mit tudnátok ajánlani?
a pálinka a kedvence :'(
:'''''''''''''''''((((((((
Par info meg jol jonne pl. ki szakitott kivel, meddig voltatok egyutt, stb. de megprobalok segiteni hatha sikerul.
Ahogy irtak elcsepelt ugyan, de igaz, hogy az ido segit.
Tudom milyen rossz, nekem is volt sajnos nem egy szerelmi csalodasom, nagyon rossz volt, de mar jobban vagyok.
Vannak neten hasznos tanacsok szerelmi banatra, szakitasra, stb. google-n ha rakeresel biztos talalsz hasznosakat.
Igaz, hogy fajdalmas de kesobb mulni fog az erzes.
Ez fugg attol is, hogy mennyi ideje voltatok egyutt, stb.
Akarmennyire is faj, eld meg a fajdalmat, ez is egyfajta gyasz folyamat.
Ha megeled es nem nyomod el, hamarabb tulfogsz lenni rajta.
Hulyeseget semmikeppen nem szabad csinalni, erre majd akkor fogsz rajonni, ha mar lecsendesedtek az erzelmek.
Senki sem potolhatatlan, fogsz magadnak olyat talalni, akivel boldog leszel hidd el, de addig szerintem ne akarj masik kapcsolatot, mig ezen nem leszel tul.
Ujra felkell epitened az onbizalmad, foglalkozz magaddal.
Sajnos egy darabig rossz lesz, nem tudsz aludni, stb. de eros vagy es hitesd is el magaddal, hogy "eros vagyok, felfogok tudni allni, megyek tovabb".
Nem tudom, hogy ki szakitott kivel, de ha o, ne alazd meg semmikeppen sem elotte.
Legyen tartasod.
Ugy lehet a legjobban elfelejteni valakit, hogyha teljesen megvan szakitva vele a kapcsolat, nem tudsz semmit sem rola.
Nem kell baratkozni vele amig tul nem vagy rajta, bar a te dontesed.
Egyik kedvenc idezetem:
"Mindent tul lehet elni. Ha hiszed, ha nem, meg ot is.
Azt is, hogy nem szeret, hogy sosem szeretett, vagy mar nem ugy. Tul fogod elni, csak hagyd neki, hogy elje a sajat eletet, igen szomoru, de nelkuled. Engedd, had jojjon az, akinek te pont eleg leszel."
Fel a fejjel, idovel jobb lesz, ez biztos!!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!