Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti ezt vki? Most mégis sminkeljek vagy ne?
Szeretem magam sminkelni, de nem viszem túlzásba, csak hangsúlyozom a vonásaimat. A párom mindig azt mondja, h nem kell sminkelnem, nincs szükségem rá stb. Viszont ha kisminkelem magam mielőtt elmegyünk vhová, akkor mindig szeretkezés a vége és csak utána megyünk ki. Most akkor hogy menjek el rajta? Szerintetek most ő azt akarja, h sminkeljek vagy nem akarja azt? Mást mond és mást csinál és én nem értem!!!
köszönöm, ha vki megértett és értelmes válasszal tisztel meg
Figyu, mondok valamit. Azt h ne sminkelj mert anélkül is szép vagy, az csak egy kegyes hazugság, amit azért mondunk a nőknek h ne legyen sírás rívás. Olyan mint h tökéletes az alakod, stb.
Még a legtökéletesebb arcbőrrel rendelkező nőn is tök sokat dob a smink. És mondjuk rátesz egy lapáttal h ezt önmaga is érzékeli és ha szebbnek érzi magát, szexisebb lesz a kisugárzása is.
Nekem pl. ha a barátnőm egy erősebb sminket használ vagy vörös rúzst egyszerűen alig bírom megállni, hogy ne d . gjam meg. Ennek mondjuk biológiai okai is lehetnek de sztem a férfiak agyában a sminkelés is egy olyan női jellegzetesség mint a tűsarkú vagy a feszülős ruha, szóval tudatalatt beindít bizonyos dolgokat.
Persze most ne beszéljünk tudatlan kisfiúktól akik nyafognak a sminkre mert rúzsos meg púderes lesz tőle a pofikájuk vagy a farkuk :D sminkelni úgysema tinilányok szoktak, értelemszerűen egy érett nő mellett egy érett férfi tudja értékelni, ha a nője szépen igényesen sminkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!