Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? NEM AKAROM, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? NEM AKAROM, vagy mégis?

Figyelt kérdés

Szóval itt netem megismerkedtem egy sráccal,küldött magáról képeket is,stb.És most bevallotta,hogy lány,de szerelmes belém.Mit tegyek?Belészerettem,a személyiségébe,de nem akarok hát.....leszbikus lenni.:S

Most mit tegyek?

PLS NE OFFOLJATOK LE!

2015. febr. 7. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondd meg, hogy nem vagy leszbikus, de barátként szívesen tartanád vele a kapcsolatot, ha benne van. Amit érzel, nem szerelem, csak "felfokozott" állapotban vagy.

Tegyük hozzá, hogy a neten bárki mondhat bármit, ki tudja valójában ki van a gép mögött.

2015. febr. 7. 19:37
 2/7 anonim válasza:
Ha nem vonzódsz hozzá testileg akkor Ennyi. Ha beleszerettél akkor biszex vagy. Nem leszel ettől leszbikus, csak akkor ha a fiúkhoz nem vonzódsz.
2015. febr. 7. 19:38
 3/7 anonim válasza:

Szia!

Ha egyszer átvert, máskor is megteszi.

Szerintem hagyjad. Tartsd vele úgy a kapcsolatot, mint egy barátnővel.

2015. febr. 7. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:

és hogy mondjam meg?Leírnátok pontoss szöveggel?Nem akarom megbntani

:SS

2015. febr. 7. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
kierült hogy nem ő írt rám hanem a huga.és fiú.na mind1.szakítottunk.:(
2015. febr. 7. 19:58
 6/7 anonim válasza:
Szerintem ez is hazugság... Na mindegy.
2015. febr. 7. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:

hátvalószínű.na de igaz mind1 is..:D

megtanultam senkiben nem lehet bízni az interneten..:P

2015. febr. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!