Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktátok nézni a fiúknak hogy mennyire domborúl ki?
Figyelt kérdés
Ha kell kép akkor küldök,14-17 éves lányok előnyben.2015. febr. 12. 14:33
1/9 anonim válasza:
Nemigazan. Neha ha tetszik egy srac.
2/9 anonim válasza:
Ugyan úgy nézik, mint te a melleket és fenekeket :-P
3/9 anonim válasza:
Van, hogy nem lehet nem nézni :D
5/9 anonim válasza:
Igen, főleg buszon meg vonaton amikor ülök és elmennek mellettem az új felszállók. :D
6/9 anonim válasza:
Kérdező tudod, attól még, hogy "SZERINTED" nagy a farkad, még nem lesz csajod és nem is azért lesz, mert itt mutogatod, hogyan van olyan helyzetbe beállítva. :D Ebből a kérdésből lehet tudni, hogy soha nem voltál még lánnyal. mert tudnád, hogy nem azt nézik (normális, jobb esetben, kivéve ri**ncok) hogy mekkora, hanem hgy tudod e használni ;)
7/9 A kérdező kommentje:
6 os ha gondolod akkor próbáljuk ki hogy mennyire tudom használni
2015. febr. 12. 15:17
8/9 anonim válasza:
Nem kell a nagy pofa. :D
Ha ilyen idióta kérdéseket teszel fel, csodálkozom, hogy az agyadat tudod használni.
9/9 anonim válasza:
Hát nem tudom de én elég kellemetlen helyzetben vagyok már akkor, amikor nem is "domborulna", hanem a nadrág gyűrődik fel éppen elég hülyén...
Tömd ki, hogy minél nagyobb legyen és örülj neki...erre nem tudok mit mondani. Ha neked ez jelenti az örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!