Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt nem bírom tovább, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem bírom tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lány. Van egy ikertestvérem, aki fiú. Körülbelül egy éve folyamatosan molesztál. Itt-ott megfog néha, éjjelente átsurran hozzám, és bebújik mellém, volt, hogy arra ébredtem, hogy szájon puszil. Rendszeresen megles a zuhanyzóban, sőt, egyszer azon kaptam, hogy miközben néz, önkielégítést végez. Megpróbáltam beszélni vele, ő azt mondja, szerelmes belém, bár tudja, nem szabadna neki. Anyukáméknak már szóltam, de mivel "okosan" csinálja a tesóm, anyuék nem veszik komolyan. Most nincs barátom, de kezdek megundorodni a férfiaktól! És azt sem szeretném, ha a tesóm ilyen aberrált lenne! Kinek szólhatnék? Mit tehetek ilyen helyzetben? Honnan kaphatnék segítséget?
2010. febr. 11. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha o 15 éves, akkor szerinted az ikertestvére, hány éves? :))))))))))))))))
2010. febr. 11. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:

hhúúúúhh nehéz ügy

pszichiáterhez kell vele fordulni de a szüleiddel beszéld meg mindenképp

am mennyi ideje csinálja????

2010. febr. 11. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha a szüleid nem vesznek komolyan, szólj az ofődnek, ő majd jobb belátásra bírja a szüleidet. Bár szerintem elég égő egy szülő számára, ha a gyereke kérésére nem tesz semmit. Fenyegesd őket az ofővel. Tesódnak szóltál már? Mit mondott?
2010. febr. 11. 15:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a sok, hasznos választ! A dologban annyi előrelépés, hogy beszéltem még egyszer tesómmal, aki látszólag felfogta a dolgot, de nem hagyott fel a zaklatásommal. Aztán anyuékkal, akik továbbra sem hittek nekem. Össze pakoltam a cuccom, és eljöttem egy barátnőmékzet lakni, még aznap, mikor a kérdést ide kiírtam. Persze felhívtam, anyát, és elmondtam neki, miért vagyok itt. Haza akart cibálni, de a barátnőm anyukája nem engedte. Most áll a bál otthon, de talán már komolyan vesznek. Tegnap megkerestem az iskolapszichológust, aki szintén felvette anyával a kapcsolatot. Most itthon vagyok, mert a suliból haza cingáltak, de úgy fest, végre hiszenek nekem. Most pszichiátert keresnek tesómnak. Ha elviszik oda, megnyugszom, ha nem, akkor költözök megint. Szerencsére barátnőm anyukája nagyon megértő. Amúgy gyermekjólétis. Köszi a bíztató szavakat, ha nem segítetek, ki tudja meddig tűrtem volna némán. Ja, ofőnek nem szóltam, nem akartam, hogy bárki megtudja az osztályból véletlenül. Elég kínos ez az ügy anélkül is, hogy mindenki ezen csámcsogna.
2010. febr. 12. 22:27
 15/15 anonim válasza:

Gratulálok, nagyon ügyesen léptél! Szerintem sem lett volna túlságosan jó ötlet beavatni az osztályfőnöködet (persze nem tudom milyen a viszonyod vele), ha amúgy is az iskolapszichológus a cél. Igazán érett viselkedésre vall, hogy nem hagytad magad, egyszerre több irányba indultál el és kértél segítséget. Tényleg le a kalappal, remélem többé nem lesz ilyen problémád, és a tesódnál is elmúlik ez a zavar. Az biztos, hogy elég talpraesett vagy, hogy egy felnőttek számára is nehéz helyzetből a lehető legjobban megpróbálj kijutni. :)

19/L

2010. febr. 13. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!