Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is undorító volt ez a részemről?
Szóval ma a legjobb barátnőm pasija mondta, hogy el akartak menni vásárolni suli után (a srác akart pár cuccot magának), de a barátnőm nem ért rá. És megkért engem, hogy kísérjem el. (Elég jóban vagyunk, osztálytársak vagyunk, amúgy mindhárman) és én elmentem vele.
Csak aztán tök jól éreztük magunkat, a vásárlást követte kajálás, egy kis lélekápolás (panaszkodtam kicsit neki, hogy minden fiú szemét), sőt aztán fel is jött hozzánk egy fél órára, amiből aztán három lett, nagyon jól elvoltunk, csomó olyan témáról beszélgettünk, amiről még nem volt alkalmunk, szóval én nagyon jól éreztem magam vele. Aztán amikor elment, mondta, hogy ilyen napot még szervezünk....
Most így kicsit átgondoltam a szitut, és rosszul érzem magam, hogy nem volt korrekt a viselkedésem a barátnőmmel szemben, és nem tudom, hogy elmondjam-e neki...
Ti mit gondoltok?
17L
Találkoztál a barátnőd barátjával ?
Barátkozzatok.. mi ebben a rossz ?
Említsd meg barátnődnek tök jól érezted magad fele, és hogy jó fej. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!